Да не са албански леки валутата, Гонгаджии?!
Какво го вадите от нафталина тоя неудачник...
Глупости на търкалета! Някой иска да поизпере пари, нищо повече! Играч от България, на такава възраст, и то защитник... макс 100 хил, 4и4:0 Венци е подобавил една нула отзад.
Моля? Вие знаете ли какво пишете? Това дете нито е влезнало в някоя хроника за члготеките, нито има татуировки, нали знаете кой е баща му? Как въобще ви дойде това на акъла? А това дали вкарва на празна врата е повече от несериозно, при положение, че всеки мач има поне 3-4 удара, които няма кой да довкара...
Как може такива дивотии и глупости да се пишат! Вижте му стаТова е бъдещето на националния отбор! И има още поне 2-3 от Левски с подобни данни!
Минимум второ място - бият тука поне Базел и Арсенал (хеле щом Динамо З може както си казал, що и лудо да не, Базел си ги бият по традиция), хикс с ПСЖ и още 1-2 точки като гост (защо не и поне една победа!) и са готови за номер две. А ПСЖ не се знае знае ли се - нови играчи, тренер, някоя катастрофа за месец и ей го на, даже и за първото може да се мичтаИ! Както Ilmo е писал, дрънкане яко, първи, за да им се падне някой слабак на другия тур!
Извинявайте, но нещо невярно да съм написал? Отделно футбола е мъжки спорт, контактен.
Скандално съдийство - явна игра с ръка преди паса за 1:1 и безумно отменен втори гол в 60а мин! Отделно сериозно накъсване с измислени фаулове на играта! Който и каквото ще да си говори, Виктория смачкаха Лудогорец и единствено и само съдиите и късмета ги извади напред. Добре поне, че взеха точка.
Сашо, без фенове няма и отбор. Празните трибуни са по-красноречив отговор на всички въпроси. Тръстът, в лицето на Васко Колев, е казал ясно за какво иде реч. Май някои са си мислили, че могат да купят не само акциите, но и феновете. Грешка, брутална грешка.
да въведат ново правило - да се разберат преди мача за какво ще отменят гол на Левски и те така. По Тв казаха, че било за фаул срещу вратаря... а около него кьорав играч в синьо, на повторението виждам, че Христов се дърпа към дузпата и играча на Славия е решил, че ще го пресира и опса, няма го Христов и си пада... фаул!
Не, няма какво да се види. Меркантилниченето не ми е по вкуса.
Е то е 1:1 с втория гол на Локо Пд на Герена... без коментар!
жистоко мънение!
ей ги на дзвездите от ловяч, дето били "гръбнака на нацьонала" - двама отпратени под наем, третия - освободен...
Вместо да го коментирате едно и също предлагам просто решение: спрете да го отразявате и Венци сам ще спре. Няма смисъл просто. Но ако пък искате да му играете по свирката и да го правите известен не пишете постфактум и тези коментари...
Що ли имам спомени от едни такива турнета на Любимец и Локо ПД и загуби със солидни резултати? Сега е времето за кеширане, май...
Коректно мнение! Чудно е обаче около кой ще гради новия отбор и с кои? Евентуално Цецо Соколов, като е здрав попроявява лидерски характер, но не съм особен оптимист.
Гледах сравнително редовно МЮ само докато Бербатов бе при тях. Сегашното състояние е наследство на САФ и неговите брутални грешки в края на кариерата му там. Имаше период (2010), в който отбора се нуждаеше само от градивен офанзивен футболист, но САФ се застиска за Уесли Снайдер и после и МЮ и играча загубиха.
Последваха редица погрешно трансфери, всъщност до един на САФ. Сега в отбора добри играчи са само вратаря, Мемфис и Марсиал, донякъде Фелайни. Другото е за боклука. А ЛВГ обърка всичко, което можеше да се обърка и е късметлия, че Стоук не ги качиха на поне петица! Толкова смешен МЮ не съм гледал, много ми напомня на Левски, особено първия гол на домакините бе почти копи-пейст на гола на Асприя на Герена.
Лощото за "червените дяволи" е, че САФ все още дърпа конците и следващия мениджър на 100 % ще е Гигс, от който нищо по-различно не може да се очаква, освен да е марионетка на САФ, а това съвсем сигурно ще добута МЮ.
Maximus, имаше и други грешки на Йорданов, на стадиона ясно се видя. Е, може да съм попропуснал някое неправилно дишане, но в никакъв случай не опорочи мача. Щом си с емблемата на "червените" си наясно за сливането/преименуването - Литекс така или иначе бе обречен от собственика си - надали си щраус да смяташ, че Стойкас Стоилас има нещо решаващо в клуба им, или че малкия микренски дори знае имената на всички треньори... Виж, Тасков оплеска още мача от първенството в София, не отсъждайки кристална дузпа за Левски при 1:0 за "сините", после подмина редовен гол на Асприя... В Ловеч не видя и две излизания на топката - от единия тъч същия колумбиец за малко не отбеляза, а при един аут последва също опасно центриране.
Съдиите в голямата си част са част от номенклатура - синове, внуци и т.н., което бе казано в прав текст от Наско Узунов. Всички вие знаете прекрасно термина "да изкара мача" - което преведено означава всички тези компенсации и прочие. Това е порочната традиция. Е, Георги Йорданов не е от тях, макар че съм на 99% сигурен, че ако бе продължил мача изгонен щеше да има и от "синия" клуб. Компенсирането на напрежението е и факта, че е наказан за неопределено време - демек, нека и от Литекс се поуспокоят. Наказан е, въпреки, че и съдийския наблюдател Димо Момиров и Наско Узунов - двама от най-добрите съдии от близкото минало се изказаха положително за съдийстването. Абстрахирам се от този мач, гледал съм го и в други - ами нямаме по-добър. Рибата се вмирисва откъм главата - нека се запитат някои защо Тасков свири 6/17 на Литекс (резултатите нямат значение), а Сватбата бе пращан 3-4 пъти подред на Левски-Разград...
Томето е много прав: след изключителната доминация на Левски 1993-1995, и последвалата разпродажба на Вундертима, СИК обърна летоброенето и изкорени де-що има футболен смисъл и проправи пъртина на онова, което само 2-3 години по-късно го е накарало да възкликне! Уви, един-единствен проблясък отново в сини фанелки преди 8-9 години не можа да разкъса този порочен кръг! И се стигна до поантата от онзиден.
Уви, няма как БФС в този му вид, воглаве с футболни президенти в явен конфликт на интереси да преначертаят футболното бъдеще. Нито има шанс да си направят някаква сбирка, на която освен да точат ножа на Левски да се получи нещо друго.
Опитите да бъде окалян "синия" отбор, да бъде пришит към тези миризливи авгиеви обори издишат напълно с оглед фактите: точно както 1995-1996 г при СИК Левски е подложен на съдийски и перукански геноцид! В единствения що-годе изсвирен мач (по-точно почти полувреме) "факторите" опорочиха срещата и наскачаха иззад хралупките си и свалиха маските: как иначе да го разбираме "мъжката мастия от Разград" да тича да прегръща ловчанския си враг?
Вярно е, скъсаха им пърделниците на нула в ЮШЛ, а и поиграват по 5-6 минутки по правилник. А, и ги е научил да падата като круши. Не лошо, не лошо Бранимиров!
Това е някаква олигофрения... Не стига ли да ни реже главата в мачовете на Лудогорец, ами сега и в мачове с трети отбори!!!
"Говедата" си произведоха Божидар Искренов, Наско Сираков, Николай Илиев, Борислав Михайлов и една камара други легенди, за разлика от споменатите човеци, никой от които продукт на чорбата. Нека ви подпомогна - само Любослав Пенев и Емил Костадинов са продукти на сесека (за всичките години от 1948 досега), всичко друго е заграбено, както винаги, по принцип, без пари. Повод за размисъл, ако има някой....
Виждам, че си пропуснал Димитър Бербатов, Стилиян Петров (със "синя" кръв) и Мартин Петров... Защо? За съжаление в сегашно време нито един от двата гранда не произвежда футболисти, и виждаме дзвездите на Бироя, Селтакес и Рязанград докъде ни доведоха... И натам сме смело...
peliforewer: Една много проста сметка: Левски имаше ли бюджет 450 хил лв за заплати миналата година - имаше. Сви ли го до 200 хил - сви го. Айде сега сметни 12х250 хил колко прави. Какво костваше това - никаква селекция за близо година, безсмислена пролет с игрички във втора шестица, услужливо догодени от огъзванто на същото ЦСКА и те така.
Колкото до Виваком: помисли си за зверската конкуренция в телекомуникациите. Отделно не се нарича наливане, а инвестиране, защото получаваш дял от АД, т.е. си съсобственик. Говорим за над 1 млн привърженици, което всеки нормален ще се съглси, че е огромна таргет-група за РБ.
Ако при вас се подредят нещата, със сигурност и при вас ще има кандидати на опашка. Липсата на такива означава само едно: нула доверие, батак.
Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено! Да живее Гьобелс, дето се вика: една лъжа, повторена 100 пъти ставала истина! Зачакайте поне март месец, белким Литекс е пред титла, за да бъде дежа-вю-то пълно!
Апропо, като казах Литекс - някой цесекар помисли ли си за феновете на този отбор? За хората от Ловеч... надали - вие сте толкова велики, че какво тук значат няколко човека... А за хората, които получават парите си (пенсионери, лекари, учители, полицаи и военни, майки с малки деца) за парите, с които те ще са ощетени при тоталния фалит на дружеството - или какво, пак горното?
Времем имаше, и все още има, да се преструктурират задълженията, но очевидно г-н спасителя няма никакво желание да го стори, само "ще ва издържа"... Другите... другите ... как беше, нецензурно е! Нали така, г-н журналист?
И какво като си коментираме, аз питам Вальо Грънчаров за други поредни съдийски прегрешения, той ме праща да питам съдиите... Ми журналистите слива ли имат у устата да не питат, щом "факторите" в Левски си мълчат като женски полови органи... Да, играха слабо, и? Дай да почваме всеки мач срещу хендикап...
засада, ама кой да я маркира и кой да я види...