За тези, които вероятно са били заети, имали са ангажимент, проспали са, пропуснали са го по една или друга причина – ето още едно напомняне: от тази седмица стартира новото интернет-шоу на тандема Томислав Русев и Ники Александров. Ще го гледате всяка седмица, надявайки се бързо да станете негови фенове.

„Без бутонки” с продуцент 7Talents ще ви представя Томислав и Ники в една друга светлина, макар често да сте ставали свидетели на споровете между тях двамата. Навлизайки мощно в интернет-пространството, те редовно ще захапват теми, които за мнозина други са „табу”. Ще бъдат честни, откровени, на моменти груби, ще се карат, ще спорят, но ще излагат и солидни аргументи, ще бъдат критични, когато се наложи може и да похвалят някого!

Следете това, което те ще ви кажат в новия канал във VBOX7 „Без бутонки” Всъщност, къде са им бутонките ли? Закачени някъде, за да могат спокойно да седнат пред вас на столчетата. Е, дали изобщо са ги обували, щом така много им знаят устите, ще попитат някои? „Не се знае, не се знае...” – биха ви отговорили Томислав и Ники в стил „Любо Пенев”. Абе, а какво става с Любо Пенев? Ето въпрос, който днес двамата са пропуснали, но ще си го зададат следващия път. А сега – уреден ли бе мача Левски – Локо Пд, за бъдещето на Гонзо и Стойчо Стоев, като разговора между тях бе часове преди освобождаването на синия треньор,за лиценза на ЦСКА, за новите хора в червената управа и защо мълчат? А и ще разберете за новата спонтанно възникнала идея за спасението на ЦСКА!

„Без бутонки” стартира на в петък, 13-ти, в 13 часа, а първия епизод е с продължителност над 13 минути...

Приятно гледане!