@iovonator Старокин на нас какъв ни е точно, че не се сещам? За злобата - покажи ми изказване на Стоилов / Сираков, в което се занимават с ловешкото недоразумение (оправдават загуба с конспирации, вкарват напрежение в отбора ви, коментират ви извън всякакъв контекст). Аз мога да посоча множество такива на Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов и тем подобни, за тях години наред за всичко са виновни сините братя и винаги има конспирация срещу тях (съдията за купата предварително беше виновен, а накрая нямахте удар във вратата; сините братя му бяха виновни на неуСтойчо, а сума ти мачове не можете да вкарате на Царско село и Арда)... и т.н
@iovonator E нали бяхте легнали на финала, какво се обиждаш? Сега и гърците ни легнаха, тъмните сили на международния заговор срещу ловеч не спят
Самоубийте се
Само заплатаджиите и мутри на таки и бойко са против Баждека, винаги искат маркетинга и охраната, за да пребиват левскари
@GGBGALABALA А комунягите когато и да ги вкараме в масовия гроб, все ще е късно!
@Заклет Левскар Всеки сам си преценява, как реши, че някой се продава в тая ситуация? Нормално е да се подкрепи това, което се прави последната година след цяло десетилетие катастрофално управление и да не искаме следващия спуснат собственик /Домусчиев, Спас Русев, Иво Тонев и т.н/
@9popo Научи им най-накрая значението на тия думички, дето ги ползваш.
@aalbal7 Ето го същото малко човече от друг профил. Разнообрази малко репертоара, приятелче! Или направо се откажи вече
@kidon Само дето това с антикомунистите и провокаторите го пише очевидно прасе :D
@molekulatoro По-точно този 9popo не е левскар, защото е единственият човек на света, който обижда чорбарите (създадени по съветски образец) на антикомунисти във всяко свое мнение.
Страшен сблъсък, кърваво меле 18+, а няма пострадали и материални щети :D :D
@9popo бегай бе, чорбар смешен
@garry.r Пропусна да споменеш колко бяха дълговете като дойде Божков и какво беше състоянието на отбора. По-скоро Спас дойде насила, замаза ни очите с Обертан, Гомез и Делио Роси и накрая в стил Лупи ни заряза да се оправяме с 30 милиона борчове. Докато клубът не започне да изкарва достатъчно, за да прави скъпи транфери, няма да ги прави. Най-малкото иначе следват глоби за финансов феърплей, каквито ни наложиха вече.
Къде са кадрите от побоя, за които пишете в заглавието?
@9popo Да, кой е чувал комунистите някога да са ползвали насилие... :D :D :D
@a87274 На мен ми прилича на едни бизнесмени, които закриха сектор Б
@kijelmi И на края на този сезон ЛЕВСКИ къде беше? Шампион след наваксани 7 точки разлика от умрялото цска и на 1/4 финал за УЕФА. Мили спомени наистина!
@basde Смяташ ли, че някой ти се връзва бе, чорбар ребрандиран?
@djugs "Истинските" левскари са заети да вдигат въстания във фейсбук и по форумите, да искат оставка на всеки треньор след 2 седмици от назначаването му, а после да реват срещу честата смяна на треньори. На мач можете да ги видите евентуално при влизане в ШЛ, финал за купа или 100-годишнина. Ако на тях разчитахме, досега отдавна да няма ЛЕВСКИ!
@basde изчезвай бе, чорбар утрепан
@CTEoloAH Доколкото си спомням, феновете масово ревяха последните години за юноши и като цяло за български футболисти. Пак ли обърнахме плочата нещо?
@Plamen_Levski33 Режи вените направо, всичко свърши, ЗАГУБИХМЕ КОНТРОЛА ЮНИ МЕСЕЦ!!!
@Nikcho "Голмайстор е на гръцкия тим"... Това го изпускаме, но нали все пак трябва да се мрънка за нещо!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@sly Какво говориш бе, аутист
@redchampions Е чакай, морето не ги ли биха два пъти за първенство? Вие колко ги бихте?
@rovers_fc Срещу Лудогорец играхме със 7 българи, четирима юноши? Или си коментираш колкото да не заспиш?
Уж трябваше да лягаме? Нещо конспирациите пак не се оказаха верни, опитайте пак догодина, още октомври ще слушаме как има "директива", титлата е купена и т.н.
Така лии? УЖАС! А помните ли как 2015 легнахте на Ботев и се радвахте, защото ЛЕВСКИ е във втората шестица? А помните ли, че пеете за Гунди всеки мач? Че химна ви е КЗЛ и дойдохте на 3 март в агитка на чужд отбор да си веете петолъчките срещу ЛЕВСКИ?
@Ivan_The_First Както реално правят други хора и пълнят всички сайтове с еднотипни коментарчета, с цел да внасят постоянно напрежение сред феновете.
  • 1