човек на цветан василев .
кисловоз 2
някой може ли да каже кой е певеца ,страшно парче,иначе на гришо ,така трябва ,живей си живота.
Въпросът ми е следният, така наречените спортни "журналисти" от Диема и т.н., заявиха преди малко че Локомотив Сф. е отстранил носителят на Купата на България, може ли даден отбор да е носител на дадена купа без да я е спечелил?
Браво ЛОКО! Показахте на всички каква пародия е сбирщината наричана ЦСКА-СОФИЯ (ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ),която дори претендира, че е носител на Купата от миналата година.НАГЛЕЦИ! Следва епизод в съблекалнята. Тръгвайки към Букурещ Йорданеску може да мине и през Ловеч -попътно и за последно
Хибрида го чака здрав секс. Измисленото отборче на уродливото джуджевидно микренче си разнася селския манталитет из стадионите в БГто. Чорбарите горчиво ще съжаляват,че разтвориха бузки пред ловешкия изрод. Кармата на посредствения Литекс ще ги гони вечно.
Въпрос към редакторите на гонг.бг

Мнениеот Dachi на 12 Юли 2016 21:21
След като цял ден се нагледахме и наслушахме на различни декларации не в подкрепа на цска-литекс-чавдар-софия-ловеч-етрополе, а в подкрепа на големият малък човек гг и всичко ореваха за бази, емблеми и т.н. , които дари нямат право да претендират оранжевите ни приятелки и беше подобаващо отразено във мизерният ви сайт. Интересно ми е защо след като и от лагера на така наречените оздравители пуснаха декларация в подкрепа на автентичния тим, така някакси пропуснахте да я споменете или отчетете като новина.
Жалки сте и това да твърдите, че сте безпристрасни и отразявате всичко е една голяма лъжа.
Пак повтарям жалки сте и явно подкупни и платени.
Шепа фенове на преименувания Литекс прокламират любовта си към доста заможния, по негова лична оценка г-н Ганчев, като се представят за говорители на граждани на Република България от различни краища на страната.

Ще подпомогнем любителите на хибриди и уроди, като им препоръчаме Атлас за по-лесно фабрикуване на измислици, за да не се затормозяват в този слънчев летен ден и да карат по ред.

Оранжевата измама лъсна и вече никой не ви вярва!

В момента припозналите преименувания Литекс подготвят протест с искане за прекратяване на договора за ползване на дома на ЦСКА. Като мотив се разпространява твърдението, че договорът следва да се прекрати на основание, че клубът е в производство за обявяване в несъстоятелност.
Обръщаме внимание, че има разлика между откриване на производство по несъстоятелност и производство за обявяване в несъстоятелност. ПФК ЦСКА АД е в открито производство по несъстоятелност, което следва етапите предвидени в Търговския закон.

Производството за обявявяне на несъстоятелност е последният етап от процедурата по несъстоятелност, към който се пристъпва едва когато няма подаден или одобрен оздравителен план.

Това е и причината, поради която Паслар поиска от съда – незабавен фалит на дружеството, защото само това развитие можеше да доведе до прекратяване на договора за базите!

Противопоставяме се на опитите на лица, без юридическо образование, които тълкуват законите във Фейсбук и на базата на техни измислици призовават граждани към протести, без да са налице никакви основания за такива.

Точно обратното - договорът на ПФК ЦСКА АД е валиден и към момента. Няма никакви основания да бъде прекратен, най-малкото защото и ММС следва да изчака възможността за приемане на оздравителен план, тъй като е и кредитор на дружеството.

ЦСКА е един, никой не е по-голям от ЦСКА!!!

Феновете на Гриша Ганчев очевидно са си фенове на Гриша Ганчев.

Привържениците на ЦСКА стоят твърдо зад отбора на любимия си клуб!

Литекс не е ЦСКА!

САМО ЦСКА!!!
хахаха литекс не е цска ,мишоците ,продажни
алоо ники айде качи го де ,май ти стана кофти ,припознавачо.
такова мезе че май им стана лошо и това не са цска а литекс взел името на цска ,казвайте го правилно.
ма това не е цска бе господине ,или мислете че е ,що не вземете историята на барселона ,наглетц
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Искате историята купите стадиона емблемата тогава защо се преименувахте на литекс защо не си държахте на автентичния ЦСКА защото сте готови и майка си да продаде те НИЩО ОБЩО С ВАС вървете си напуснете ЦСКА НЕЗАСЛУЖАВА ТЕ ТОВА ИМЕ
Искате историята купите стадиона емблемата тогава защо се преименувахте на литекс защо неси държахте на автентичния ЦСКА защото сте готови и маика си да продаде ти НИЩО ОБЩО С ВАС вървете си напуснете ЦСКА НЕЗАСЛУЖАВА ТЕ ТОВА ИМЕ
нчма ли да сложите декларацията на истинските фенове на цска от днеска ,какво само на ловеч слагате неща а колеги от гонг и специално ники александров.
Всички които разбират от футбол искат силен ЦСКА,не само "армейците",но едва ли истинските армейци искат силен Ловеч.
темаспорт ,лайфспорт ,оня доносникът бах ставри тука също има които също пишат само за ловеч а не пускат другите неща
абе ники александров
,защо правите двоен стандарт а ,защо не слагате писмото на истинските цскари до медиите днеска ами само на отборът от ловеч
какви армейци сте бе ,ловешки продажници
влезте в търговският регистър и вижте кой е шеф ,трифон попов ,оня куция и данаил ганчев ,е има някой истински цскар там бе ,еничари ,продахте си вярата бе .ще видите на 20 юли истинския цска
истинският цска ще бъде в в група и с повече фенове запомнете го ,червен младост
Припознавачи, не припарвайте до Армията ! Имате си отбор - Литекс (София), играйте си където щете.
аре бе гонг слагайте новинате де ,никииииии кво се криеш продажник ,
спортала пуснаха стриим за внасянето на документите.
аз съм от сектор г ама не ща ганчев ,това не са всички от сектор г ,там на осъма да си ходи
аз съм от сектор г ама не ща ганчев ,това не са всички от сектор г ,там на осъма да си ходи
17 часа
ганчев ходи си в ловеч!!!
не на а група с урода цска ,бойкот.
  • 1