Ще пристигне във Варна с прясно подписан договор за новия сезон.
Съвсем нормално е да избере по-добри лични условия, а като няма трансферна сума това е абсолютно предимство за играча. Има един риск, ако в Черно море им дойде на ум да го оставят резерва през сезона. Така ще загуби форма и пъврата година в новия му клуб може да се счита за нулева. Играе си с огъня.
Не е писане на донос да търсиш истината, когато Стойкас Стоилас слиза и вади играчите, а БФС казва, че Трифон Попов ги е извадил. Просто тук в България никой от БФС не спазва правилата, които сами са писали. Щом е така, то нека УЕФА вземе отношение по случая и по (без)действията на БФС.
Гонзо казва, че иска по-силна група с по-добри отбори. Но е прав, че един компромис води до следващия и накрая все по-зле. ЛЕВСКИ също е заплашен от изваждане от "А" група, защото само още един уцелен дежурен делегат и готово. Може да не търсят нови попълнения, а да използват с Тонев времето да вдигнат висока мрежа пред "В", за да не бъде ударен с камък дежурен делегат. Ситна мрежа трябва и много висока.
Накрая някой ще напише една жалба до УЕФА и съзтезателите на ПФК Литекс ще бъдат наказани за 12 месеца, плюс максимална парична глоба.
БФС - слуга на Нора, Ганчев и остреляния Стойкас.
Явно корупцията е генерира 3-4 пъти повече средства, отколкото е бюджета на БФС. Няма друго обяснение, че се направиха на слепи и на глухи в случая с изваждането на Литекс от терена. Вместо да накажат най-строго според правилата играчите за по 12 месеца, плюс парични глоби, от БФС "приеха", че Трифон Попов е наредил играчите да напуснат терена. Как не са се сетили да кажат, че Папата е дал идеята или Главния мюфтия, че да минат съвсем тънка лайсна.
За тоя е ФАКТ, че Трифон Попов извади отборът на Литекс, а не Стойкас Стоилас.
Няма край тази наглост и омраза срещу ЛЕВСКИ. Вместо да се замислят защо един предозирал мутро-олигарх си разиграва коня, те тръгнали да врякат по ЛЕВСКИ колко сме виновни, че ръководителите им действат под влиянието на упойващи вещества без да знаят какви са последствията. А БФС ги гали с перце, вместо да приложи правилата. В ЛЕВСКИ също са виновни, че на търсят най-сурово наказание. Можеше едно такова напускане на терена да предизвика безредици, да се стигне до инциденти на стадиона и до много сериозни последствия. Ами утре, ако се играе пред 20-30 хиляди души на неутрален терен пред две агитки от по 10-15 хил.? Дали при едно такова напускане няма да тръгнат едни срещу други хората на стадиона? Ей така, защото някой си решил да демонстрира колко е над Закона и на Правилата. Ако беше ЛЕВСКИ - не се съмнявам, че щеше да е най-тежкото наказание, включително лишаване за играчите по 12 месеца и глоби.
Никой от ЛЕВСКИ няма нищо против ФК Литекс - като играчи, отбор и клуб. Проблема е в ръководството - конкретни фигури и събития свързани с тях от вече 20 години. Аз помня Осъм Ловеч, когато беше отбор от "Б" група и на 4-5 години веднъж губеше точки в домакинските си мачове. Това се факти. Неоспорими.
Глупостите които пишеш "че АКО..." не е факт, а глупости, защото има правила. Правилник. Не е до журналист да напише или да не напише, но какво да ти обяснявам. Ето още един ФАКТ: отборът на Литекс беше изваден от Стойкас Стоилас - ФАКТ неоспорим. Това лице не се води на работа във ПФК Литекс. Факт. Няма право да е на терена, както и няма право да вади отбора. Пак факт, нали?
Е, при положение, че цяла България видя какво се случи, не е ли НЕОСПОРИМ ФАКТ, че целокупната българска журналистика изведнъж масово разпространи, че Трифон Попов наредил отборът да бъде изваден? Никой не видя Трифон Попов, нито ТВ зрителите, нито хората на стадиона, нито делегата, нито четвъртия съдия. Факти.
Така в стил "олигархо-мутра" бе заменена Истината, бяха подменени ФАКТИТЕ. Отборът на Литекс заслужава най-тежкото наказание, в т.ч. наказания за играчите от по 12 месеца лишаване от съзтезателни права, плюс индивидуални глоби за всеки от тях, защото напуснаха СВОЕВОЛНО терена. Факт - ни ги извади Трифон Попов, който е СТД на клуба, а ги извади Стойкас Стоилас, който е мъжка секретерка на Гриша Ганчев. В ЛЕВСКИ сме великодушни. Не издребняваме дали беше Попов или беше Стойкас, а не трябва да е така. От това се възползват селяните и андрешковците, които от 15 дни врякат до небесата колко виновен е ЛЕВСКИ. Все факти. Общото - БФС пак "намери начин" да уреди нещата във възможно най-лекия за ПФК Литекс сценарий. Журналистите вкупоп рупат жабетата и кимат непорочно как в действителност Трифон Попов извади отбора, а не Стойкас Стоилас.
Литекс - ВЪН!
Как да научат правилата на футболната игра, а и как задължително да ги спазват?
Като отидат един сезон в "Б" група и се потрудят сериозно над теорията.
С Азис ще е тегаво в Хихон.
Или може да се получат нещата.
Навярно реклама си прави Boji86
След 4 дни може да подпише с когото прецени, а договорът му с Черно море изтича в края на м.юни 2016 г. ЛЕВСКИ има интерес към този играч и от Варна веднага започнаха да пращат "новини за интерес към" играча.
Пред месец май 1948 г. "създават" ФК Мошеник 1948 (ass kissing КПСС за деня на победата). През същата година, но вече през месец септември "отборът" вече е шампион (за прослава на 09.09.1944 и БКП).
Документи - няма. Само фактите говорят. Факти. Няма учредители, няма съмишленици, няма пет-шест и няма тебе, няма мене. Изключително вълнуващи са напъните на розАвите по отношение на т.нар. "указ" как са измислени. Скачат на амбразурата с крясъци "Покажете го този указ, дайте копие" и т.н. Не се усещат тъпунгерите, че тази монета има и обратна страна. Например, те имат ли какво да покажат КОЙ е основателят им? Не говорим за писаниците на ГА, МА и Ко. Говорим за документ, за учредителен протокол или нещо подобно? Няма. В България има стотици нормално отбори и всички знаят кой, кога и как е основел тези дружества преди сто години. За любимците на БКП, КПСС и Ротния няма документи. Само мистерията на внушенията, на обединенията, на ОНВ (отбор насила влязъл!) и на тъпунгерите, които никога не си задават въпроси и не търсят отговори.
Ще е добре Йордан Милиев да няма възможност да играе в нито един мач през 2016 г. В тоя смисъл който и да е друг централен защитник е мечта. Данчо е Човек на Пещерняците и връзкар №1 в Левски.
Глупаво е да се твърди, че Лудогорец са купували титли, но никой не може да отрече, че имат доста съмнителни мачове през последните 5 години. Радват се на съдийски комфорт, както са се радвали грандовете в най-силните си години. Нищо по-различно от шогуните, брокерите, групировките и др. подобни.
Обърнете внимание на медийната изява на Домусчиев? Кротък, уравновесен, подредени мисли и почти позитивно говорене ЛИЧНО пред ТВ камера.
Спомнете си сега коментарите му в различна емоционална среда, как параноично посочи "непатриотите", "олигофрените" и как (уж!) за двата броя едва не извади Лудогорец от А група с пяна на уста пред ПИК?
Без да съм специалист - човека явно употребява. Прилича на изявите на Волен Сидеров - или е тотал крейзи или спокойно си ломоти неговите си теории. Нека някой компетентен специалист да коментира? Със сигурност не става дума за лафове на по две - три малки.
Ти явно си "различен" и много чувствителен младеж. Сигурен съм, че си намерил утеха извън България, дано забременееш и да имате много деца. Успех!
Слава, Богу такива отрепки да не дишат кислорода на българите!
По пътя на Жозе...играчите гонят треньора.
Мислех си, че само у нас го има този филм.
Тъжна Коледа за комунистическите отпадъци, но цял живот с КЗЛ на уста, с измами и с омраза няма друго. От сърце им пожелавам още много дълго време да са в непрофесионалния футбол! Така както рецидивистът убиец заслужава най-строго наказание, така и розАвите трябва дълго да страдат, за да осмислят греховете си от 1948.
Уважение към Локомотив София и от сърце им желая бързо връщане в А група.
Нека ФК Комунистически Мошеник 1948 вземе поука от Локото какво е Нормалност!
Циркът тепърва започва - който знае какви са бакиите ще разбере какво имам предвид. Прасетата са доста глупави, вместо за 1-2 години да се върнат се хванаха на въдицата на поредния "благодетел". Може да бъдете сигурни, че Г.Г. няма интерес от бързо решение и развитие на случая. Всеки ден повече е бонус за него, дори да мине процеса му за Ръководител на организирана престъпна група, която е източвала ДДС, акцизи, както и за контрабанда на горива и захар.
Ще намерят начин да замажат, както в случаите с ФК Мошеник 1948 и с Локо Сф.
За тях също "търсиха начини", но не намериха. Слава Богу, вече не е 1944-1989 и правилата трябва да се спазват. Няма начини, но да се покажат пред хората, че уж много са загрижени и искат "на най-широка основа" да помогнат...да не се спазят собствените им правила!
Боби Михайлов не си дава сметка какъв автогол си вкара. Алкохолът явно наистина не прощава. Глуповатите журналисти се надпреварваха с услужливи въпроси, вместо да го попитат защо играчите на Литекс не са наказани с лишаване от съзтезателни права за 1 година и съответната глоба? Стойкас Стоилас е никой в Литекс по документи, следователно играчите трябва да се счита, че своеволно са напуснали терена. Нима не знаят кой кой е във ФК Литекс? Или не познават правилата на футбола?
Пише се "Коледа", с главна буква.
Иначе лягате с ставате с КЗЛ. С главни букви.
Казано е отдавна: "ако искаш една работа да не се свърши - назначи комисия"!
В тоя смисъл Изпълкома има решение, но отлага да го оповести, докато не се скрие зад удобен параван - в случая "комисия от 9 души" събрани за цвят и мирис от всички възможни ведомства.
Благодетелят на ФК Мошеник 1948 внесъл "молба" до Изпълкома да разгледа дали да оставят ФК Литекс в "А" група. Той няма нищо общо с отбора от Ловеч, но го прави, за да помогне на основния виновник Трифон Попов. Все пак всички видяхме как Трифон Попов лично извади отбора. Стойкас Стоилас услужливо е забравен, защото е абсолютно никой по документи. СМЯХ.
Защо изобщо се споменават ФК Мошеник 1948 и Локомотив София в контекста на изхвърления Литекс? Нима не е ясно, че има правила и трябва да се спазват? Утре, ако ЛЕВСКИ, Славия или който и да е ПФК заслужи най-тежко наказание, по ПАК трябва да се наложи. Няма друг начин, така е според правилата. Андрешко обича да плюе, да скимти и да се оплаква, когато трябва да се бръкне за 2,00 лв. Несправедливо му се чини всяко наказание, дори да е заслужено и според закона. Ама видите ли тези отбори липсват в А група и футболът не е същия и т.н. глупости! Никой на никого не липсва. Слънцето изгрява всеки ден дори петела да не кукурига. Извинете, дори свинята да не грухти живота си продължава. Марш по селата и тихо да не чуваме врякането и вайкането!
Литекс отива да играе с Гложене, с Литекс 2 и с ФК Мошеник 1948.
Изпълкома няма думата, правилата ще се спазват.
Мошеници и измамници - аут от професионалния футбол!
Вчера по ГОНГ се обадиха 3-4 селаяни и чорбари ЗА оставането им в А група.
Цялата страна видя как мишките се скриха и избягаха в критична ситуация.
Неуспешен, защото с голям бюджет и с играчи от А група ВЕЧЕ се провали с Миньор Перник във В група, като не успя да ги класира в Б група. Иначе за ФК Мошеник 1948 е перфектен за В група. Както вървят нещата догодина пак във В група със същия отбор. Т.е. ОТНОВО няма да класира отбора си за Б група. Общото - тюфлечето е карък, води отбори с много пари, с играчи от А група, но не може да ги класира във Б група
Ще са много интересни контроли. Ще се завърне Данчо Милиев в центъра на отбраната и не виждам как ЛЕВСКИ ще получи гол през 2016 г. На десния беГ Алвеша, а от ляво Минев. Карнер и Милиев ще са блестящ тандем, очаквайте славен полусезон!
Мариана74,
99,99% си някоя незадоволена стара мома и се будиш и заспиваш с КЗЛ, нали така?
ЛЕВСКИ е обич за цял един народ. ФК Мошеник 1948 е копие на ЦСКА Москва.
Гадно, нали?
Изпълкома няма да се занимава с наказанието на Литекс.
"Благодетелят" Ганчев не е платил лев към НАП, което означава още едно година без професионален лиценз за ФК Мошеник 1948. Добри новини, нали?
След 10 дена Аспириля ще е безплатен, а в Ловеч могат да пият една студена вода. Литекс може в "Б" група пак да извадят отбора, за да изгонят останалите играчи. Не са чели правилниците, предрусало е джуджето и ето беля.
  • 1