ЦСКА публикува коледно обръщение към своите привърженици, в което клубът благодари за подкрепата в тежката за "армейците" 2015 година.

Ето и цялото обръщение без редакторска намеса:

Армейци, в навечерието сме на едни от най-светлите християнски празници. В това време от годината всеки си прави лична равносметка за отминалата година. През изминалите 12 месеца преживяхме доста противоречиви събития, но ги преживяхме заедно! Заедно с вас преминахме през изключително много изпитания. Борехме се за своето оцеляване и за запазване на най-голямото богатство на българския спорт - свещените 4 букви. Подкрепата, която получихме през изминалите месеци... тя не може да се опише с думи! Прекланяме се пред вас, армейци, с дух несломим! Вие показахте на целия свят какво е ЦСКА - преданост, любов, вечност!

Нашият любим клуб е орисан да се бори срещу неправдите, правили сме го толкова години и ще продължаваме да го правим. Защото никой не може да убие хегемона на българския спорт! Пожелаваме на всички много здраве, оптимизъм и една по-щастлива и по-успешна нова година! Нека бъдем още по-сплотени и заедно да върнем ЦСКА на върха! ЦСКА - ТОВА СИ ТИ! 

От ръководството, треньорския щаб, футболистите и всички служители на футболен клуб ЦСКА.