Само на мен ли няма звук?
Най-доброто заглавие на статия днес, според мен! Поздравления на автора!
Даже радостта им е припозната... Хаха! :D
Много жалко... Харесвах го, а и си личеше, че той гори за отбора, синьото влезе в кръвта му, така да се каже. И то нека го пуснат, но да намерят по-добър на мястото му, а то като гледам какво става... пак ще се прави отбор за догодина.
Орелът кълве, кълве, а накрая пак гладен остава на 4-5-то място. Непостоянни са. Иначе напълно заслужена победа и измислена дузпа.
Страхотен мач, поздравления и за двата отбора! Но Левски се скъсаха да пропускат. Явно на Краев, а и на всички в нападение, днес не им беше ден... А можеха да вкарат много.
Това е несериозно! Първо - дузпата за "Литекс", второ - несвирената такава за Черно море в 78-мата, което си беше като копие или по-скоро саблен удар от кеча. Ама както и да е, бг футбол просто...
Няма съмнение, Федерер е най-великият в тази игра! Ставаме свидетели на може би най-силната епоха на тениса, благодарение на играчи като него, като Надал, Джокович, Мъри, Родик преди това и още много, много... Но нивото на тениса просто излетя нагоре след появата на "Маестрото" на сцената. Не ми се вярва да се появи втори като него, още повече пък и подобно поколение, което да ни покаже, че тази игра е невероятна, да ни покаже истинско зрелище.
Легенда!
Заглавието не е съвсем точно. Рома си вкараха третия гол, но някакъв скопец реши, че трябва да вдигне флага... А друг слепец със свирка си сложи превръзка, за да не види чиста игра с ръка и дърпане в полето, за да не свири дузпа. Важно е това да се отбележи, туй като за Ювентус подобни положения се свирят (последният мач с Милан е доказателство).
Отборът на Дунав е такава приятна изненада този сезон, а съдиите не се спряха да ги режат. Червеният картон в този мач-както и да е, но почти всеки друг техен мач или не им свирят чисти дузпи, или свирят лесно такава за противника, или им гонят пак играч. Дано въпреки всичко успеят да се запазят в шестицата, заслужават го!
Добре бе, съдията сляп ли беше за ръката на Куадрадо второто полувреме? Получаваше се свободен удар, който беше на ръба на полето. После ъглов му сигнализира страничния - пак мълчи. Дибала се блъска в играчите на Рома - фал веднага! Отделно, че и отнемането на Игуаин от Дероси също беше спорно. Все малки, но много важни отсъждания. Юве са може би най-постоянният отбор в Италия в момента, но този мач, по начина, по който протече и което показаха двата отбора, трябваше да бъде равен.
...
Как да свири дузпа срещу Латекса, нали иначе пак ще се издънят срещу Верея!А коментатора обяснява, че причината да не свири е, защото е близо... ми да слагат ръкавиците още четирима човека тогава и в полето да си играят с ръце, когато топката е близо... Пълно безобразие, отвратително, гнусно и отблъскващо решение. Няма измъкване от дупката, в която е затънал футболът ни!
Хубаво интервю, поздравления! Показва един млад футболист, идващ от друга държава и култура, по един напълно естествен начин. Да е жив и здрава Бабатунде и дано ума шанса да постигне много във футбола с Левски!
Заслужено! Макар че този сезон все още не е вдигнал оборотите.
Страхотен коментар правят! Много заряд и емоция придават на мачовете, които коментират, а като прибавим и забавните подмятания, става още по-приятно да ги слуша човек. Само им е лошо, че много пъти пускат рекламите точно когато не трябва, ама радио е това. Иначе в случая се получи малко като звук от машина-робот, която скандира за любим отбор.
Е няма такива дънери като Джеко и Фацио... Босненецът от 10 положения пак имаше 1-2 точни удара и то слаби. А Фацио си е пълна дупка в защитата. Дано Рюдигер бъде готов за следващите мачове, че Рома ще го закъса на всички фронтове (не, че сега не е де).
Той се завърна, уважаеми фенове на футбола. Таско Тасков - легендарният български съдия! Колос! Жалко за отборите, които не разполагат с голям финансов капацитет.
Дайте да не се залъгваме, в по-голямата част от времето Лудогорец просто спираше и отблъскваше атаките на Базел, нищо повече. Да, много дисциплинирано играха, стабилно в защита, но да говорим, че "изпуснали" победата... не е обективно, не е сериозно. Ако нещата се гледат малко по-реално, може би журналистиката, медиите, няма да имат толкова силно влияние върху отборите, т.е. няма да се нагнетява напрежение, няма да се създават интриги и спекулации и прочие. Да не споменавам и номерата на Натанаел, който падаше контузен в някои ситуации покрай тъча, Минев, Стоянов с техните си... Това не е "изпусната победа" според мен!
Не разбирам чий го дирят зад вратата тия допълнителни съдии... Толкова добър актьор ли е този футболист, та никой не забеляза как сам посяга към краката на Сандберг?! Като изключим това, хубав и зрелищен мач, който Левски трябваше да спечели.
Прав си, аз също мисля, че и за двата гола съдията имаше основна роля.
Малееее, статията е пълна с грешки !!!! Отвратително е да се четат такива текстове, защото в началото ще преглътнеш, но после започват да се набиват много на очи и дразнят. "Гонг", питам напълно сериозно, имате ли коректорски състав? Ако не, то почнете да си ги четете поне веднъж преди да ги публикувате, то започва да се превръща в тенденция грешките в статиите ви. А и четете поне коментарите на читателите си, забелязал съм, че много са ви правили подобни забележки за грешки.
Какви вопли за уволнения, какви негативизми към някои споменатите треньори, какви ти недоволства?! Нормално е да има недоволни, винаги има и така трябва да бъде, ама чак пък толкова и чак пък такова заглавие и снимка на статията... ами изглежда си като чиста провокация и опит за внушение, интрига. Напоследък все по-често журналистите от "Гонг" започнаха да правят грешки (някои от тях много груби и набиващи се на очи), започнаха да пишат "силни" текстове на базата на някакви минимални емоционални настроения, дочули или почувствали те самите, което просто говори за сериозен спад в професионализма на конкретните, а и на самия сайт. Ето затова и футболисти и треньори понякога изглеждат банални в изказванията си, като казват, че писаното по спортните информационни източници е измислица и няма нищо вярно. Банални стават такива коментари, но все повече спада рейтинга за надеждност и обективност на сайтовете и по-специално на "Гонг". А "писаниците" от такива сайтове влияят много на футболната общественост, на феновете най-вече, което води до още и още нови и доста често лоши последствия, това по принцип имам предвид.
Нинджата ще си остане верен на "вълците", всичко друго би било признак на безпринципност, а той не е такъв. Иначе е страхотен играч!
Ами да вземат във всички ситуации, в които топката излиза в аут, да си я хващат защитниците, защото никой не ги гони и е "неинтензивна ситуация", а? Хайде малко по-обективно, успокой се малко и гледай по-реално на нещата. Не съм и "каталонски резаняк", както се изрази, просто подобни моменти не правят хубаво впечатление и не трябва съдиите да си затварят очите, независимо дали е известен или анонимен футболист, дали е Реал, Барса, Рома или Монтана..
"Гонг", що за хвалебствено заглавие?! Мачът си беше абсолютно равностоен, а дузпата си беше абсолютно чиста, защо я пишете като "спорно положение"? Тази ви статия според мен не е на ниво, а напоследък все повече се усеща пристрастието в писането ви. А за играта с ръка на К. Роналдо също не казвате нищо, а си е за чист жълт картон. Но както и да е, съдиите имаха много грешки този мач.
...Даже не знам как може да се коментира подобно нещо... В смисъл, ясно е, че е чист признак на алчност, че превръщат футбола в още по-голям бизнес и пране на пари, че искат още и още, че вкарват монополизъм и още, и още символика, ама наистина ли няма вече ЧОВЕЦИ останали в тази общност на богати и глезени чичковци? Загубиха ли представата си за реалност, за истинския смисъл на тази игра, заслепени от блясъка на парите? Няма защо да ни учудва, все пак във все повече области светът отива по дяволите, заради парите и властта.
"... за да защитим своите права и репутация в съда." - Ха-ха-ха! Ама тия хора наистина живеят в заблуда или сериозно държат глупостта им да е очевидна. Каква репутация, какви 5 лв.?! Тези... вече не знам и как да ги наричам, от БФС не четат ли, не чуват ли, не виждат ли, че сред цялата спортна общественост имат репутация на корумпирани, некадърни, алчни, тъпи (и какви ли още не) членове?! Ако "Левски" си спечелят делото, веднага, ама непременно, трябва да си подадат оставките. А това ще стане, нищо че опитват да забавят и попречат по много начини на въпросното развитие от делото.
От БФС съдействат ли въобще с нещо на клубовете или просто стоят отстрани в кабинетите си, за да колят и бесят отвътре?! ...Ножът е близо до кокала, усеща се, че краят на циркаджийските им номера ще дойде скоро и навярно "Левски" ще са отбора, който да спре безсмислиците им.
  • 1