Тъпан припознат, оригиналният баскетболен Левски не е закрит, ликвидиран и със сигурност не е фалиран. Дружеството си стои, но не участва в първенството.
Този Левски от 2014 е изцяло нов отбор!
И точно поради тази ситуация няма нито сливане, нито местене на отбор, нито закриване, че да ревете жално за припознаване.
Люпко друг път да не ходи в студио когато е на градус, че говори простотии.
Нищо рисково няма в Литекс - Левски и Левски - Литекс, но дори и да има Левски има стадион, който отговаря на всички изисквания и може да предостави пълна безопасност на припознавачите. Нещо, което на Циганска ярмия не могат да направят и разчитат друг да плаща за да играят на националния.
Етрополски люляк, защо изброените отбори не играят на собтвените си стадиони? Защото техните не отговарят на изискванията. Случайно стадиона на Левски да е такъв? БФС ли казва на отборите къде да играят или те са заявили чужд стадион за да имат право на участие в ППЛ заради по-горе написаната причина?

Знам, че мисленето не ви е сила, но ти счупи тъпомера от първия път!
Защо в другите страни отборите играят на собствените си стадиони, а ние да не можем? Какво е лошото в случая? БФС ще казва къде да домакинстваме, а ще плащаме ние. Вместо клубът да печели от пълен стадион трябва да плащаме за националния. Айде няма нужда.
Този въпрос го задай на вашето ръководство. Ние ще играем на Циганска ярмия, ако успеете да убедите БФС и полицията, че можете да предоставите нормални условия. Нещо, в което много се съмнявам. Е, ние пък можем и искаме да домакинстваме на нашия стадион. Къде ще домакинствате вие е само ваш проблем.
Поправка: Да гостувате*
Май вас ви е страх да домакинствате на Герена.
Какви 10 000 билета бе смешко. Взимате си там 5% от капацитета или колкото е вписано, че се полагат и т'ва е. Никой няма да ви остави да потрошите стадиона. Същото се отнася когато ние отидем да играем с Литекс на осраната и опикана, открадната от СЕСЕКА Циганска ярмия. Къде виждаш проблем отборите да домакинстват на собствените си стадиони? Това, че вие не можете да предоставите нормални условия и сигурност на гостуващите фенове си е ваш проблем и ако искате на луната ще играем когато сте домакини, но не виждам с каква наглост ще ни казвате къде да домакинстваме когато можем да предоставим нормални условия и сигурност на гостите.
Кои са играли във В група бе? То останаха двама-трима само от тях, всичко останало е от Литекс и бивши играчи на Литекс. :lol:
Бахти жалкарите смешни! :D
Правилните въпроси са: Къде бяха борците за правда от долните коментари след първите два кръга от първенството? Тогава за Левски не се свириха чисти дузпи срещу Монтана и се даде несъществуваща дузпа за Локо Пд. Ние когато пускахме декларация против съдийството се смеехте, а сега защо ревете като вдовица за х*й??? Айде обратно в кофите за боклук, смешки!
Вие най-добре знаете вкуса на киселото мляко. Съвсем пресен спомен и усещане имате. :)
Иначе заглавието е напълно нормално при положение, че Левски няма загуба.
Голяма част от етрополските фенове са против запитването на левскарите само, защото е писано от левскари. Ако беше изпратено запитване от сектор Г-ей сега щяха да подскачат от кеф, но това няма как да се случи, защото сектор Г-ей затънаха в лайна когато сами си плюха на честта и се продадоха на джуджето, а сега не смеят да мръднат. Те самите знаят, че нечестно пребивават в елита на българския футбол и няма как да вдигнат глава от скута на ББ-Президент-Президент!
Добре, че идиоти като теб могат само да предлагат простотията си в сайтове и форуми.
Етрополски люляци, ще ви питаме след 13 кръг когато Моци и Дяков са пребили някой от вашите играчи или БФС и СК са наказали отборът ви или ваш играч незаслужено. Тогава ще има да ревете повече от нас. Кирливия Домус точно на това разчита. Когато вие ревете ние да ви скочим и обратното. За т'ва и двата отбора ще си останат пълнеж, който да генерира единствено зрителския интерес на Домусовото първенството.
И това го казва идиот в чиито любим отбор има двама богопомазани от БФС и съдиите каратисти Моци и Дяков. Вашия отбор щото малко се рита през целия мач. Ако гледаш добре записа ще видиш, че Прохазка вече е паднал за шпагат когато Анисе пада с гръб към него и въпреки това Прохазка си прибира краката да не стане по-лошо. Май ти не си се събличал по физическо също като треньорчето ви физкултурник. :)
Така е, но няма да е зле вместо да се занимаваме с Лудогорец да вземем да довършим селекцията. В защита и атака сме зле и това трябва да се промени иначе ще има много мачове като този с Монтана.
Едва ли, по-скоро хората знаят кой е най-големият отбор в България въпреки, че медиите тук умишлено натрапват някакви уроди със сменени имена. :)
Стига с тоз твоя Стоев бе, насра се вече. Ако ти плащаха по левче за всеки пост с рев да върнат хилещата се карикатура Стоев вече щеше да си собственик на Левски и да си позволиш играчи по 100 милиона.

ПС. Подкрепям искането на нашите, но това ще си остане поредната ревлива декларация.
Нормално е да ти мирише на оборски тор. Цигани като теб живеят в оборите при животните.
Когато ръководството на отбора е съставено от послушници, които не смеят да се противопоставят на глупостите на БФС е напълно нормално феновете да се заемат. На нас разни тикви и гноми не могат да ни казват какво да правим. С цялото си сърце искам УЕФА и ФИФА да е*ат п*тката ма*на на мижевото ни първенство. Така яко да ни накажат, че всички тикви, гноми, перуки, перчеми, резаци и т.н. да го поемат във всички възможни дупки.
Много добре са направили нашите. Когато мафията си прави каквото поиска и държавата вместо да се противопостави вземе, че я подкрепи то най-нормалното е хората да се обърнат към чужбина. Тук е ясно, че каквото каже Боко Кратуняка, който вече стана пръв любимец на припознаваческата оражнева сган - това и става. Време е УЕФА и ФИФА да се намесят и да разчистят прогнилото БФС, което служи на Боковци, джуджета, Домуси и всякаква друга сган.
Както са отбелязали колегите и сега елита е без Ц(*КА турчета и Локо Сф. Нищо ново. Заблуждават разни идиоти като този от №4, че Литекс е ЦСКА и той си плямпла ли плямпа. А иначе ако си направи труда да провери в регистрите на ФИФА и УЕФА ще види, че пише най-обикновен Литекс. Но идиотизма е вродена черта на етрополско-микренския припознавач. :)
Я обясни другарю захапал чеп 1234 пъти, кога Левски е губил 6 пъти от Литекс? Такова нещо липсва в статистиките и вероятността да си сънувал докато баща ти прави някакви неща с теб е много голяма.
До онзи ден му беше виновен Левски, сега вижда, че жалкото му преименувано отборче ще трябва да се бори с Лудогорец и започна да реве като кифла.
Етрополските люляци седнали да обясняват кой е голям и какво ще печели вместо да си гледат жалкото припознаване на Чавдар-Литекс и да продължат със собствената си заблуда, че не са фенове на Литекс, а на Ц(*КА.
Червената публика показа, че най-лесно се манипилира. Утря бай Иван ще премести ФК "ДИВ ПРЪЧ" - с. Камена в София, ще сложи червени фланелки, петолъчка на гърдите и ще плати на Барселона да пуснат третия си отбор, а на стадиона ще се чува СЕСЕКА, СЕСЕКА.
Джуджето всячески се опитва да промие главите на свинските фенове, че Литекс е СЕСЕКА. То не бяха обещания за титли, купи, нов стадион, ШЛ и прочие. Сега облъчването продължава с мачове срещу Интер и Удинезе. Червени идиоти в България колкото искаш и джуджето се възползва от този факт.
Няма как другите отбори да подкрепят Левски. Това никога не е било и няма да бъде. БФС-то си опекоха работата като вкараха достатъчно ГМО-та за да подкрепят ГМО-то на джуджето. Славия и Ботев никога няма да скочат срещу тях. Лудогорец също. Вие и Черно море не вярвам да скочите. Няма кой друг освен Левски.
  • 1