Идиотите от първите два коментара май здраво ги тресе страх, че може да напипат допинг в някой от противниците на Левски. Този допинг тест само показва, че нашите няма какво да крият, но отсреща май замирисва на яко насиране... :)
Голяма етрополска, разградска и всякаква друга мъка след заслужената победа на Левски. То не беше пускане, полягане, игране на 10-15%, пазене за Пилзен и всякакви глупости. Преди мача слушахме прогнози за победа на Лудогорец с 4-5 на 0 и то с резервите, ако ни подценят минимум 3:0 и те такива работи. След загубата плочата се обърна и оправданията заваляха. Чисто и просто Левски надигра Лудогорец, неутрализира най-добрите им играчи и нещата се получиха. Трудна и измъчена победа, но е напълно заслужена и само пълен злобар, завистник и комплексар няма да признае този факт. Дори в съседна Сърбия отчитат фактите, а разни тук припознавачи и кренвирши пишат простотии от злоба. Продължавайте така само правите кефа от победата още по-голям.
Голяма етрополска, разградска и всякаква друга мъка след заслужената победа на Левски. То не беше пускане, полягане, игране на 10-15%, пазене за Пилзен и всякакви глупости. Преди мача слушахме прогнози за победа на Лудогорец с 4-5 на 0 и то с резервите, ако ни подценят минимум 3:0 и те такива работи. След загубата плочата се обърна и оправданията заваляха. Чисто и просто Левски надигра Лудогорец, неутрализира най-добрите им играчи и нещата се получиха. Трудна и измъчена победа, но е напълно заслужена и само пълен злобар, завистник и комплексар няма да признае този факт. Дори в съседна Сърбия отчитат фактите, а разни тук припознавачи и кренвирши пишат простотии от злоба. Продължавайте така само правите кефа от победата още по-голям. :)
ББПП стана Г-н Бойко Борисов след като помогна за най-голямата измама и гавра в БГ футбола.
Гонг, имате грешка в заглавието и като цяло в статията.
Правилно е: Литекс / Чавдар-Литекс (както си изберете) преговаря със Станислав Манолев.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Свиня, като толкова много Божков симпатизира на Левски защо не помага с нищо на отбора? Май забравяш, че любимеца ти Ганчев дава пари на волейболния Левски. Вие не знаете какво искате и заради това пак друг е виновен.
Голямо грухтене! Ако някой чужденец мине наблизо ще се зачуди защо отцепват главни улици за да подкарват грухтящи и квичащи прасета.
Футболните капацитети от коментарите продължават да ни забалвяват с логиката си за Пеевски и Боко в Левски. Всеки казва нещо различно и всеки един от тях си мисли,че много разбира и знае всичко. Капацитетите, осъзнайте се малко и слезте на земята. Или поне се съберете някъде анти-левскарите да се разберете какво да казвате, а не теориите ви на конспирацията да се разминават. Доста сте жалки и смешни.
Айде бе, много ги разбираш нещата, истински съдия и капацитет. Нямало допир на Макенджиев с Краев. Я вземи си сложи очилата и пак прегледай ситуацията. Ама свали червените, че те изкривяват вижданията. :)
На такива като теб трябва със закон да се забрани да се възпроизвеждат. Само срам и смях носите на страната. Отрепка си и такава ще си умреш. :)
Гледам, че в сайта се подвизават доста футболни съдии, експерти, адвокати и какви ли не капацитети разбиращи от всичко в този живот. :)
Ако някой от вас капацитети вчера е гледал европейски футбол щеше да види колко смешни съдийски грешки и отсъджания имаше. И там "синьото" БФС е виновно. :)
Да, не си фен/ка на ЦСКА и заради това си написала Левски с "Ф" а ЦСКА правилно. И заради това хвалиш ЦСКА, а плюеш Левски. Ей такива уродчета дето се правят на жени и на уж неутрални фенове са ми тройно по противни от чорбарите.
Кирчо е всеизвестен с това, че не може да мисли. Само като видиш какви глупости пише и как се вкарва в някакви планети левскарии жив да го оплачеш. Нито разбира то футбол, нито от нещо изобщо. Говори и пише несвързани неща и вечно въвлича отборът, който му е пречинил сериозно психично заболяване в разни негови си конспирации. :)
Готови са да видят разликата между аматьорския и професионалния футбол. Дано след този мач фенчетата им стъпят на земята и разберат къде им е мястото, че с победите над сервитьори, общаци и дъртаци вирнаха носове. :)
Големият кошмар на Атлетико на бяха МСН, а Феликс Брих. Тоя така нагло ги закла, че само фенчетата на Барселона се радват на подобна победа - явно, защото са свикнали. Добре, че поне Атлетико не допуснаха трети гол, сега имат шанс на реванша стига УЕФА да не сложат пак доверен съдия да свири за тяхното отборче. :)
Смешното е, че се правиш на специалист и философ при положение, че думите излизат от човек, който е наясно какво е договорено и какви пари ще получават отборите. И какво съм се самонавивал? Просто отворих очите на другарчето ти, което си мисли, че без вас футбол и гледаемост няма. Само, че това не е изобщо така. Продължавайте да си живеете в измисления свят. Няма лошо.
Мозък, това са думи на Домуса. Той каза, че парите от ТВ правата е предвидено постепенно да нарастват с годините и още от следващия сезон ще бъдат увеличени. Също така каза увеличаването на парите не зависи от това дали ЦСКА ще бъде в А група или не. Ако си мислиш, че знаеш повече от него какво ще се увеличава. ОК!
Какъв интерес е вторачен във В група ти чуваш ли се. Та дори Канал 3 си позволява няколко пъти да не излъчва ваши мачове, а медиите не правят така когато нещо се гледа много. Да не говорим, че парите от ТВ права през следващия сезон в А група се увеличават. Представи си кой ще увеличава парите, ако няма интерес. Пак увисвате мойто момиче. Можеш да ми покажеш един стадион, който сте напълнили с ваши фенове през последните години. Сигурен съм, че не можеш. Айде като не знаеш колко са борчовете на Левски да не говориш. Със сигурност не са колкото вашите и не само, че са разсрочени, но и се обслужват. Нещо, което вие не правите и изобщо нямате желание да правите. Въпреки това имате нахалството да искате в елита.
Само човек, който грам не вдява от футбол може да напише подобна глупост. 1000% съм убеден, че нивото и качеството на футбола няма да се промени, ако ще и 2000 отбора да вкарат. Само ще остане връщането на вашето отборче за трети път. Даже има вероятност след някоя година отборите пак да намалеят и от всички поканени да останете само вие. СлОчаЕност... Мммм не!
Напротив, с повече отбори дори ще му излезе по-евтино и реално няма да се налага да купува поне половината мачове. С 10 отбора при положение, че точките на повечето отбори ще са близки цената ще е доста по-висока. И като купува няколко пъти от всеки...
Каква планета левскария те гони бе дъртьо? Реалността която се опитваш да наложиш с глупавото си виждане явно се намира в някоя паралелна вселена където комунистите са все още на власт и подаряват служебни титли, а отборчето ти играе в ШЛ всеки сезон и се бори за трофея. Ха-ха, сега се върни на Земята, изпий си хапчетата и като осъзнаеш, че си в истинската реалност, за която ти говоря може да видиш, че гъза ти е захапал чаршафа докато си бил в собствената си паралелна реалност.
То не е хубаво да се пишат такива неща и за починали хора ама 90% от чорбарите пишат подобни глупости за Гунди. И аз не подкрепям подобни неща, но е радващо, че при нас са рядкост.
Дядка, не можеш да ми кажеш аз какво ще подкрепям. За теб може да е Динамо, Раковски или там каквото си искаш. Боли ме **** к'во мислиш. Реалността обаче е друга и какво мислят наследници на комунисти за Левски не ме вълнува. Слагам си ви на **** и гледам как се гърчите в собствената си безкрайна злоба. :)
Мнение на чорбар от форума:

от 1982 на 04 Апр 2016 19:47

Цялата огромна машинация и далавера е, за да бъде набутан прекръстен на ЦСКА отбор на Литекс, или новото Фк"ФК"ФК"ФК"ЦСКА"ЦСКА"ЦСКА""ЦСКА", или там каквото създаде боклукът и престъпник от Микре.

Всички останали глупости за нови правила и тинтири-минтири, не хващат дикиш и пред тримесечно бебе.

--------------

Явно само идиотите като малечка и онзи многопрофилния все още не са разбрали за какво иде реч. Дори поне малко умните чорбари се досетиха. :)
Гонг, отново сте в грешка... Проекта се нарича "Чорбарска/Свинска Лига", защото реално целта на този проект е да се върне комунистическия урод директно в елита. Всичко друго е за заблуда на баламите. :)
Създайте ВЛ за да върнем комунистическия урод в елита. Или поне я създайте за да върнем Литекс и да го боядисаме в червено със сменено име. Това е целта на упражнението. Ако някой си мисли, че на тия им пука за футбола у нас значи е жестоко заблуден. Да я кръщават "ЧЛ = Чорбарска лига или СЛ = Свинска лига" и да се почва. След комунизма тоя отбор се оказа напълно безсмислен и дайте сега да му направим лига и да го съживяваме. Само в България е възможно подобно нещо и точно заради това ще си останем дупката (ануса) на географията и винаги като народ ще сме омазани в гъста кафява консистенция. ;)
На манталитет и култура се дължи.
А колкото до този мач, ако ЦСКА губят в резултата очаквам ексцесии в секторите за гости. Типично за всички големи агитки в България когато губят важен мач.
Жалка картинка сте фенчетата на Берое и болните чорбарчета. Винаги се оправдавате и търсите вината в съдията. Не можете да приемете загубата като мъже и ревете като жени и коври каквито всъщност доказвате, че сте.
Боли много когато загубите от Левски, боли и когато Левски печели и това няма да се промени никога. Заради това си измисляте оправдания непрекъснато и дори след един неправилно свирен тъч ревете колко корумпиран бил съдията. Дори един трагичен Левски можеше да ви отнесе с разлика, ако имаше кой да бутне пустата топка във вратата. Вместо това вие сте седнали да циврите и да се жалвате. Нищо, нека омразата и комплекса ви водят. :)
А бе чак по 1мил. заплати няма, ама поне по 30-40-50хил. евро има. Даже някои взимат по 200-300хил. евро само за да подпишат с Лудогорец.
  • 1