ЦСКА игра добре срещу отбор, който е по-силен от нас. С малко късмет дори изненада можеше да се случи, но нямаше да е заслужено и щяхме да се залъгваме, че с треньор на 2 месеца и половин отбор с по-малко от 10 мача за ЦСКА може сме най-големите.
Лудогорец всяка година падат за купата, това не е новина. ЦСКА в момента са трагични и е много вероятно да се случат 2 неща - Левски да вземе купата и през лятото да фалира.
@DESTROYER Герена е строен от държавата и го подари на Левски, това не е ли цял стадион? После си построиха нов сектор А на кредит, който на всеки е ясно, че никой няма да си го поиска и никой няма да го плаща. През цялото време ЦСКА си плаща наем, не се признават инвестиции, не се разрешава строеж... Май има лека разлика в отношението на държавата?
@XOTAHCA_BG 50:50 в участие с държавата без пари ли е? А тогава какво да кажем за вашата трибуна, която беше построена изцяло на кредит, който никога няма да върнете? И на какво основание искате помощ от държавата като тя вече ви подари стадиона и той си е изцяло ваша собственост?
@danon Говедо безмозъчно, ЦСКА бе принуден да изстрада всичката тази помия, защото нямаше кой да им помага и да ги пази, както в момента се пази говеждия отбор, който де факто отдавна е в състояние на фалит. Опитвате се да лъжете, че съществувате с дарения от феновете, които не покриват и 1/10 от реалните разходи, остави натрупаните задължения. Такива като Пеевски бутат здраво под масата и пускат чадъри над милиционерското ви отборче само и само да заобиколи закона и да продължи да съществува. Какви задължения към държавата връщате вие? С всяка година трупате нови и нови и сумата се увеличава. Кой е длъжен да ви търпи?
Не стига, че на Левски им се правят сума ти компромиси от държавата само и само да не фалират и ще им се правят още дълги години. Не стига, че незаслужено им държавата им подари базите преди много вече години и не плащат стотинка наем, не стига, че доскоро им водеха на крака спонсор след спонсор и т.н. и т.н. Ами сега ЦСКА след години наред кански мъки най-после има надежда държавата да разреши нещо хубаво да се случи за тоя клуб (даже не е сигурно още) и веднага закани и декларации в синьо. По-голяма наглост здраве му кажи. Дано някой най-после да прояви смелост и да ги сложи малко на мястото им, не може най-мразения отбор от всички да се държи като господар и да се опитва да диктува какво да се случва в държавата и спорта! Като много знаят направете им дълговете изискуеми без отлагане и да им гледаме сеира, а не те в нашата паница да гледат. Кога цъфнаха и вързаха пък и заплашват вече.
И ЦСКА навремето назначи за треньор Стойчо Младенов година и нещо преди отбора да бъде изваден от А група за натрупани задължения.
Този отбор няма нищо общо с ЦСКА. Събрали се някакви там и решили да си кръстят отбора ЦСКА, и какво от това? Никой не ги бръсне за слива, 10 човека ходят да ги гледат. Стадион нямат, тренировъчна база нямат. Смешна работа. Кое му автентичното на тоя ЦСКА 1948 , че не мога да разбера? Левски нека се радват, че са победили тоя смешен отбор, само това им остана.
Бтв го подведоха. Показаха му някаква отрязана снимка. Всъщност в ъгъла на това листче пише "алонж 2 към дело ххх и дата". Спас Русев и Христо Йовов са диросвали на гърба на акциите, Божков е джиросал на Попов в алонж 1 и сега Попов на Борисов в алонж 2. Това, което Герджиков описа като процедура изглежда спазено.
Дали ще могат да плащат заплатата на Манолев, защото той прибираше добри пари в ЦСКА, а същевременно последната година не играе нищо, неслучайно го разкарахме.
А тези 100 000 евро глоба и те ли са били част от гениалния план?
Новия ви треньор по-лесен старт нямаше как да има - Ботев Вр, Дунав, Септември и Етър. Вижда се обаче, че има напредък в играта от късметлийско-съдийската победа над Ботев до заслужените победи над Септември и Етър. Сега обаче привлякохте внимание от Разград и оттук нататък ще имате неочаквани премеждия от съдийски тип.
@pravets надуваемия член със синия шал не беше размятан пред публиката на чуждия отбор. Това си беше радост на наш футболист пред нашата публика, разликата е огромна.
Много е тъп и нагъл тоя румънски ретард. Ето това представлява лидера и любимец на делиорманците, това е поведението което толерират и на което се възхищават там. Браво на Мауридес че му реагира остро и беше готов да му нашока репата, това показва че за него ЦСКА е повече от просто място на което е дошъл да изкара някой лев.
Нашите не играха добре днес. Много малко голови положения и удари като цяло, безидейни центрирания и малко добри отигравания в атака. Защитата също е доста афиф, срещу по-силните отбори се вижда. Както цяло добре че Лудогорец не са в добра форма, защото днес мача щеше да завърши с разлика.
@Sorcerer Майко какъв си ретард!
Егати балъците, 70М на вятъра. А можеха просто да извадят 222М и да купят Неймар, той поиграва година-две и после го продават със 100М горница. Много са зле.
Ако беше спрял до: "За мен лично това е много по-добре" щеше да звучи смислено и вярно, ама с това: "отколкото да сме само чужденци и да няма с кой да си кажеш две думи" омаза всичко. Все едно да кажеш: "По-добре е в София да има повече градинки и дървета" и да добавиш: "защото ще има повече места, на които можеш да се изпикаеш".
Честито на Гонг! Близо 22 хиляди читатели си е сериозно постижение :)
Рейтингите са си рейтинги, но който е играл знае, че в играта Роналдо винаги е бил направен по-добър от Меси.
Някои от тези бразилци имат португалско гражданство, а от аржентинците имат италианско, проверете ги, ако сте мераклии. Лудогорец, ако имаха картбланш от БФС нямаше да спрат дотук и да си играят на дребно, щяха да изгонят всички българи и да регистрират 41 чужденци.
Можеше да не се радвате толкова много след грешката на Пиргов, ама говедата са си говеда.
ЦСКА за 68 години успя да спечели 20 купи, обаче създаденото на 19 юли 2016 ЦСКА за 15 дена вече има 31 купи, горе-долу по 2 купи на ден, даже малко отгоре.
Много тъпунгери, много нещо... Първенството започна, а те още не са запомнили имената на отборите, все за някакъв Етрополе и някакъв Литекс бълнуват.
Ето какво пише в сайта на UEFA:
http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50076/profile/index.html
А вие си говорете глупости колкото искате.
Ооо, виждам, виждам, определено в коментарите ти се чете една безгранична добронамереност. :)
Бъркаш нещо - когато се пробвате в евротурнирите вие се ядосвате, ние просто се забавляваме и се смеем. :)
Пак ще се пробвате в евротурнирите? :):):) И от какъв зор ще го правите това? :)
Те и сами в група да играят пак втори ще завършат и пак някой ще им е виновен. Сега са озлобени заради отпадането снощи и им е ясно, че за разлика от ЦСКА, те няма да са фактор в първенството и се опитват да си го изкарат на нас. Още във втория кръг ще загубят точки срещу Локо Пд и после в третия срещу Лудогорец пак. Гадно е да си левскар, знам.
Не е като да не завиждат говедата, а тоя коперник направо ще се пръсне :)
  • 1