Сутрешният ритуал става по-сладък

Публикувана в 11:00 на 23 февруари 2017 1267

Сутрин е. Навън е още тъмно, а будилникът настоятелно държи да станем още сега и да посрещнем предизвикателствата на новия ден. В тези моменти често всичко, за което мечтаем е чаша кафе. Понякога това се оказва и най-добрият стимул, за да станем от леглото в мрачните зимни утрини.

Приготвянето на кафето е цял ритуал, защото за всеки от нас е толкова различно. Някои предпочитат да заредят машината с плътно и ароматно кафе и да напълнят догоре любимата си чаша за горчив и енергичен старт на деня. Други обичат кафето си в италиански стил – късо – глътка, най-много две, с плътен каймак. Някои предпочитат бързината и удобството на разтворимото кафе, други да потънат в сладката пяна на капучиното.

Едни пият кафето си с различни добавки като мляко, захар или щипка канела за разкош, а други са традиционалисти и предпочитат черната си напитка горчива и натуралистична.

Всички ще се съгласят обаче, че това, което може да направи кафето още по-неустоимо е една хрупкава бисквитка, с която да го споделим. А тя може да бъде и много специална, ако е в компанията на нежен карамел и топящ се млечен шоколад.

Разбира се, това е Twix!

Потопете шоколадовата пръчица в горещото си кафе за още по-разтапящи мигове на сутрешно удоволствие! Хармонията от шоколад и карамел, в комбинация със силния вкус и аромат на Вашата чаша кафе и завършека от хрупкаво изпечена бисквитка е всичко, което Ви трябва за една прекрасна сутрин, заредена с добро настроение и оптимизъм, достатъчни за целия ден. А да не забравяме, че пръчиците всъщност са две!

Въпроси и отговори

 • grozdanov78 grozdanov78
  Здравейте, след като Левски смачка ЦСКА в дербито, а Лудогорец се мъчи и не може да би отбор като Нефтохимик и като се има предвид, че ако не бъркам Лудогорец тази година не са вкарвали нито един гол в официалните мачове през първото полувреме, очертава ли се Левски да изпревари Лудогорец за титлата и да стане шампион?
  Здравей, Грозданов. Левски няма как да стане шампион, поне и с тези ваши доводи.
 • Fratla Fratla
  Г-н Табаков, наскоро бяхте отговорили за форума, че: "Форумът си е ваша територия. Ние нито слагаме, нито назначаваме модератори. Това си е ваша работа да си ги избирате и предлагате."
  Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори. Подкрепете правото ни на самоуправление! Благодаря!
  Това, което мога да направя единствено, е да публикувам тук това ваше желание, за да е видно. Не взимам обаче отношение.
Виж всички