Медията ще предложи първокласно забавление с мащабни риалити формати и шоу програми, продължение на хитов сериал и семейни телевизионни игри

Забележителен телевизионен сезон предстои в ефира на NOVA тази пролет. Първокласни продукции, хитови заглавия и истинско забавление очакват зрителите през следващите месеци с мащабните риалити формати Hell’s Kitchen и „Един за друг“ и шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“. Вярна на мисията си да подкрепя качественото българско кино, Нова Броудкастинг Груп ще предложи и дългоочакваното продължение на хитовия сериал „Дяволското гърло“ – “Есента на демона“. Дебютът си тази пролет ще направи и документалното риалити „Любовни афери“, а новите епизоди на телевизионните игри „Семейни войни“ и „Сделка или не“ ще продължат да радват зрителите всеки делничен ден.

NOVA

Начало на пролетния телевизионен сезон на NOVA в деня на влюбените Св. Валентин ще постави най-позитивното любовно риалити в българския телевизионен ефир – „Един за друг“. Новият тандем водещи – обаятелните Мария Игнатова и Емо Чолаков, ще предизвика силата на взаимоотношенията на 13 двойки, които ще изпитат връзката си в преследване на победата и награда, която може да достигне до 100 000 лв. Зрителите ще могат да се насладят на първите два епизода на предаването в сряда и четвъртък (14 и 15 февруари) в 20:00 ч., а след това романтичното предаване ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA.

NOVA

На 18 февруари (неделя) благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“ ще обедини 8 известни личности в една от инициативите на УНИЦЕФ България. Точно в 20:00 ч. Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки дуетни половинки ще изпълнят любими песни в подкрепа на каузата за борба срещу насилието срещу деца във всичките му форми.

На следващия ден, 19 февруари (понеделник), в ефира на NOVA се завръща и дванадесетият сезон на шоуто за звездни трансформации „Като две капки вода“. Част от него ще станат 8 български звезди, които ще предизвикат себе си, за да се превърнат в имитатор номер 1 на предаването. Неповторимото дуо водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще завихри ураган от нови емоции, музика, забавление и хумор в огромни дози. Те ще бъдат неотлъчно до участниците на най-желаната телевизионна сцена всеки понеделник от 20:00 ч.

NOVA

В кухнята на Hell’s Kitchen България става напечено от 20 февруари (вторник), когато новите отбори ще прекрачат прага на горещото кулинарно риалити. От вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA атрактивните участници влизат в Кухнята на Ада с амбицията да спечелят голямата награда от 100 000 лв., но кой от тях ще успее да впечатли кулинарната легенда шеф Виктор Ангелов? Към червения и синия отбор за втори път ще се присъедини и специален звезден тим от знаменитости в различни професионални сфери.

NOVA

Премиерният риалити формат на NOVA „Любовни афери“ ще постави сложните човешки взаимоотношения в центъра на своите вълнуващи истории всеки петък в 22:00 ч. от 23 февруари. Предаването ще проследи емоционални истории по действителни случаи за любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла или ново начало. Всяка една от тях е пресъздадена чрез възстановки от непрофесионални актьори. "Любовни афери" дава интересен поглед върху сложността на процесите, които протичат в най-съкровените отношения между хората.

NOVA

Предстои и дългоочакваното продължение на хитовия български сериал „Дяволското гърло“, впечатлил не само българските зрители, но и международната публика. Вторият сезон – „Есента на демона“ ще потопи зрителите в мистиката на величествения град Велико Търново. Специалният старт на криминалната поредица е на 29 февруари – тайнствената дата, която символизира високосната година. Всеки четвъртък от 22:00 ч. любимите герои Мия Язова и Филип Чанов (в ролите изключителните актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов) ще бъдат изправени пред разследване на мистериозна поредица престъпления. В „Есента на демона“ се присъединяват и талантливите актьори Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и др. Още преди телевизионната си премиера „Есента на демона“ стана първият сериал в историята на кинофестивала „Златна роза“, удостоен с тази престижна награда.

NOVA

През пролетта забавните семейства и водещият Цветомир Иванов ще продължат да търсят най-популярните отговори на въпроси, зададени предварително на сто човека в новите епизоди на „Семейни войни“ всеки делничен ден от 17:00 ч. Веднага след това, в 18:00 ч., Ненчо Балабанов ще посреща нетърпеливите да тестват късмета си участници в култовото предаване „Сделка или не“.

NOVA

Гледайте пролетния телевизионен сезон в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп!