За първите 3 месеца от кампанията „Спестявайте повече с BILLA Card лоялните клиенти на BILLA са се възползвали от близо 130 000 бонус ваучера за продукт, който са закупили на промоционална цена от 0,01 лв. През този период всеки втори притежател на BILLA Card е отключил поне един от четирите вида бонус ваучери, които дават отстъпка при следващо пазаруване или възможност за закупуване на продукт за 0,01 лв. За първите три месеца от началото на лоялната кампания, клиентите на BILLA са се възползвали от общо над 620 хил. бонус ваучера.

С помощта на супергероя на отстъпките Билли, колкото повече клиентите пазаруват в BILLA, толкова повече бонус ваучери печелят. За натрупани поне 100 лв. на месец, притежателите на BILLA Card получават 1 лв. отстъпка при следващо пазаруване. За похарчени поне 200 лв. на месец – Билли възнаграждава с ваучер за покупка на един от няколко предварително определени от BILLA продукта само за 0,01 лв. Най-активните лоялни клиенти, реализирали покупки за минимум 300 лв. или 500 лв., печелят съответно ваучер за 5% и за 10% отстъпка при следваща покупка от BILLA.

BILLA

източник: BILLA

През последните 6 месеца от предимствата на BILLA Card са се възползвали над 1,5 млн. активни потребители.

През месец март притежателите на BILLA Card, натрупали баланс от минимум 200 лв., могат да вземат един от следните четири продукта за 0,01 лв. – шоколадов десерт Knoppers, печени слънчогледови семки BILLA, бисквити Мираж, прясно мляко 1 л. Йоанна, или спа сапун Palmolive.

Повече подробности за кампанията „Спестявайте повече с BILLA Card можете да видите на: https://www.billa.bg/billa-card