Осем български звезди се обединяват в подкрепа на една от инициативите на УНИЦЕФ България на 18 февруари от 20:00 ч. по NOVA

На 18 февруари (неделя) точно в 20:00 ч. по NOVA предстои второто издание на „Като две капки вода за всяко дете“. Благотворителната вечер в партньорство с УНИЦЕФ България ще предизвика осем български звезди и осем талантливи деца да влязат в образ и да изпълнят любими песни с кауза – закрила на всяко дете от насилие. Плътно до участниците ще бъдат водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а повече от звездно жури ще коментира представянето на дуетите.

Мария Бакалова

източник: Коко Кръстев

Актрисата с номинация за “Оскар” за “Най-добра актриса в поддържаща роля” – Мария Бакалова, актрисата и национален посланик на УНИЦЕФ България – Елена Петрова, легендарният футболист – Христо Стоичков и продуцентът на най-доброто шоу за имитации „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян, ще заемат местата на жури в специалната благотворителна вечер на предаването.

Елена Петрова

източник: УНИЦЕФ/Николай Стойков

На 18 февруари готови да за преобразяване ще бъдат любимите звезди – Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори. Всеки зрител ще може да се включи в каузата и да дари онлайн или чрез СМС като гласува за любимия си дует. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучението на специалисти в областта.

Маги Халваджиян

източник: NOVA/Красена Ангелова

Ден по-късно започва и дванадесетият сезон на най-обичаното и гледано шоу в българския ефир – „Като две капки вода“. Кои ще са новите осем звезди, които ще влязат в най-забавното и вълнуващо музикално приключение? – разберете на 19 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Като две капки вода“ може да следите в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.