Битката за капитанските постове ще размести пластовете в трите племена

Войната на племената в шестия сезон на “Игри на волята” навлиза в нова фаза тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Борбата за влияние и власт в лагерите на Силните, Гордите и Дръзките ще промени стратегиите и коалициите на играчите, а предстоящият сблъсък за територия ще предложи спиращи дъха изпитания.

Отборите на Жълтите, Сините и Зелените ще са изправени пред нов избор на капитани, но предаването на властта тази седмица ще се окаже много по-сложен и непредвидим процес, който може да пренареди фигурите на бойното поле.

Битката за територия отново ще изправи трите племена на екстремната MAD MAX арена, където ги очакват поредица изпитания, които ще изискват концентрация, смелост, отборна игра и логическо мислене.

Кои играчи ще заемат капитанските постове, какви нови коалиции ще бъдат сформирани и как ще се разпределят териториите в най-мащабното приключенско риалити, гледайте в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.