Шампионът Иван Рълев от Игри на волята 5 беше болезнено откровен във втория епизод на подкаста “След Игрите”. Той отвърна на нападките по негов адрес от Денислава и Мартин, които в пилотния епизод не скриха разочарованието си от поведението му. Специален гост беше и първият отпаднал участник - Елица, която пред водещата Ваня Запрянова сподели за успехите и разочарованията си от Игрите.

След Игрите Podcast

източник: “След Игрите Podcast”

Въпреки не особено ласкавите изказвания на колоритните Денислава и Мартин по адрес на Иван Рълев, настоящият победител сподели, че вече е затворил тази страница от живота си. На 14-и септември се проведе Парад на племената, където Денислава и Рълев взеха участие, но въпреки изострените си отношения, той разкрива, че е забравил за цялата ситуация и е продължил напред.

Пред водещата Ваня Запрянова той сподели, че най-важното в Игри на волята е човек да бъде себе си, защото забелязва, че някои от участниците се опитват да имитират персонажи от предишните сезони. Сред фаворитите му се открояват имената на Георги Гешев, Раду, Караолис и Микяй. Изненадващо той разкри и участниците, с които не би играл. Това са Галя и Кралев, които се открояват с импулсивните си реакции.

След Игрите Podcast

източник: “След Игрите Podcast”

Елица от племето Горди е първият напуснал участник от сезон 6. Тя споделя, че е подозирала възможността да бъде първата изгонена, защото не е успяла да се приобщи в племето си. Като основен аргумент изтъква своята недоверчивост. В подкаста “След Игрите” тя откровено разказа за спречкванията си с Кралев и коментира дали е била достоен участник в предаването.

След Игрите Podcast

източник: “След Игрите Podcast”

Елица преподава шах на деца и математика на студенти. Като преподавател с опит, тя споделя, че основите на образованието се полагат в училище, но вижда надежда в младото поколение.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.