Рос Браун: Нямаше как да работя с Бърни във Ф1

Публикувана в 12:05 на 21 април 2017 3313 0
Екълстоун и Браун през 2002 година.<strong> източник: Gulliver/Getty Images</strong>

Екълстоун и Браун през 2002 година. източник: Gulliver/Getty Images

Новият директор по мениджмънта на моторните спортове във Формула 1 Рос Браун разкри, че не е имал никакво желание да работи с вече бившия шеф на шампионата Бърни Екълстоун. Браун обаче също така отрече да има каквато и да е роля в освобождаването на 86-годишния бизнесмен.

Революционните идеи на Браун за Формула 1

Бившият шеф на несъществуващия вече Браун GP се присъедини към ръководния екип на новите собственици от „Либърти Медия“, които решиха да сложат Чейс Кери начело вместо Екълстоун. Браун подчерта, че тази рокада не е била сред условията му, за да започне работа.

Екълстоун се надявал на още година като шеф

„Не бих могъл да работя с Бърни, но не съм поставял такова условие. Това не е вярно“, заяви Браун. „Би било забавно, ако можехме да бъдем екип. Това беше невъзможно. Бърни през годините е правел нещата по своя си начин и беше доста ефективен.“

Бърни: Никога не бих навредил на Ф1

„Никога обаче не съм виждал Бърни с каквито и да е сериозни партньори, не в управлението на бизнеса. Имал е помощници в дадени аспекти, но не мисля, че моята работна философия ще съвпадне с неговата.“

„Бърни беше много добър в реактивния подход, докато при мен е обратното. Искам да планирам нещата в дългосрочен план. Това, естествено, не значи, че той не е правил планове“, допълни Браун.

Коментирай

Бърни Екълстоун Рос Браун Формула 1
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

  • roofix1914 roofix1914
    Здравейте! Какво ви е мнението за футболиста на лудогорец Върджил Мисиджан . След като си тръгва от тях според вас има ли шанс да остане да играе в нашето първенство , но с друг отбор ?
    Здравейте, Мисиджан е класен футболист, който има място в българското първенство. Винаги има шанс за всичко.
  • joro5rov joro5rov
    Здравейте!Въпроса ми е следния: Според вас Франсис Нар има ли качества да бъде футболист на Левски? Благодаря предварително :)
    Здравей, Жоро. Личното ми мнение е, че Нар няма място в Левски, но не аз взимам решенията при "сините".
Виж всички
SAS banner