Явно не само в българския национален отбор се случва двама футболисти да имат вземане-даване с една и съща жена. Това се случи и в белгийския представителен тим, а скандалът там е доста по-сериозен.

В белгийския любовен триъгълник са замесени халфът на Вердер Бремен Кевин Де Бруйн, вратарят на Атлетико Мадрид Тибо Куртоа и вече бившата приятелка на Де Бруйн, която му е изневерила именно с Куртоа. Историята изкара наяве белгийското списание „Story“.

Докато 21-годишният Де Бруйн е бил на подготвителен лагер с Вердер в Белек през януари, любимата му Каролине е имала една малко по-различна подготовка в Мадрид, където е топлила леглото на 20-годишния Куртоа.

Секс скандал в националния на Белгия: Гаджето на Де Бруйн му изневери с Куртоа

източник: БГНЕС

Седмици по-късно Де Бруйн разбира за „гостуването“ на Каролине, а това е била и причината в началото на март да отсъства за два дни от тренировките на Вердер поради „лични ангажименти“. По това време връзката между двамата е приключила, а Каролине е напуснала общото жилище в Бремен и отново живее в Белгия.

Междувременно, Де Бруйн изтри всички общи снимки на двойката от профила си в Туитър, а агентът му Патрик Де Костер заяви, че талантът, който е собственост на Челси, не иска да коментира случилото се.

Личните проблеми обаче не се отразяват на играта на Де Бруйн, който впечатлява с изявите си за „бременските музиканти“. „Като спортист трябва да показваш класата си и в тежки ситуация. Той прави точно това!“, коментира мениджърът на Вердер Томас Айхин.