Холандските национали Робин ван Перси и Ариен Робен, които разпиляха защитата на Испания при победата с 5:1 в мач от група В на Световното първенство, се сдобиха с нови прякори. Часове след разгрома, Ван Перси беше преименуван на БатВан или СуперВан (б.пр.- от Батман и Супермен), а Робен - на верния асистент и приятел - Робин. 

Треньорът Луис Ван Гаал пък се превърна в. . . убиец!

Сравненията със Супермен и Батман не бяха всичко. Плонжът на Ван Перси за първия гол беше в основата на множество колажи. Нападателят на холандския национален отбор първо получи наметало и “S” на гърдите си в самия фотос, а след това изрязаното му тяло беше наложено върху други популярни снимки.

Той беше сложен до летящия Питър Пан, в полет около Христос Спасителя край Рио де Жанейро, в скок на кечист от въжетата върху беззащитен нокаутиран съперник и много други.

Селекционерът Луис ван Гаал пък направо завладя Рио, след като неговият лик замести този на Христос Спасителя в други колажи. Интересен е и този, в който ликът на Ван Гаал е наложен вместо маската на небезизвестният злодей Джейсън, който убива младежи в ужаса “Петък 13-и”.

Именно на тази дата Холандия смаза Испания.