Селекционерът на Бразилия Луиш Фелипе Сколари отчете след проверката срещу Сърбия (1:0), че тимът му разчита прекалено много на Неймар да Силва.

Макар че вчера Фред донесе успеха срещу балканците с гол в 58-ата минута, „селесао“ определено не впечатли с изявите си и имаше доста късмет заради многото пропуски на сърбите.

„Дали зависим прекалено от Неймар? Да, така е“, призна си Сколари след мача. „Както Португалия се нуждае от Роналдо и Аржентина – от Меси, така и ние се нуждаем от Неймар.“

„Това не бива да учудва, понеже всеки отбор има добри играчи, които привличат вниманието на съперника. Наш дълг е да намерим решение, когато Неймар се изправя срещу твърде много опоненти на терена.“

Наставникът също така не пропусна да коментира и освиркванията, които феновете в Сао Пауло

отправиха към своите любимци. „Според мен това е нормално, когато не играеш добре. В Гояния също ни освиркаха. Играчите са подготвени за това. Те знаят, че когато не се представяме както трябва, ще бъдем освирквани. Все пак вярвам, че болшинството от тези 67 хиляди на стадиона са си тръгнали доволни от резултата. Трябва да им благодарим за тяхното търпение, което ни помогна да постигнем победата“, завърши Големият Фил.