Националният селекционер на Бразилия Луиш Фелипе Сколари обяви имената на седемте футболисти, които ще бъдат резерви в неговия състав и ще бъдат повикани при контузия на някои от играчите в основния тим.

Седемте резерви на Сколари са Диего Кавалиери (Флуминензе), Рафиня (Байерн), Лукас Лейва (Ливърпул), Лукас Моура (ПСЖ), Алан Кардец (Сао Пауло), Филипе Луис и Миранда (Атлетико Мадрид).

Сколари може да прави промени по състава си до 24 часа преди първия мач от Световното първенство срещу Хърватия, а също така и при контузия на някои от футболистите.

Прави впечатление, че две от големите звезди на бразилския футбол - нападателите Кака и Робиньо, няма да играят на Мондиал 2014.

Бразилия ще се опита на родна земя да спечели рекордната шеста световна титла след победите на световни първенства през 1958, 1962, 1970, 1994 и 2002 година.

Луис Фелипе Сколари бе селекционер на Бразилия, която спечели последната си световна титла през 2002 година на шампионата на планетата, провел се в Южна Корея и Япония.