Агентът на Джузепе Роси разкри, че неговият клиент не никак щастлив от решението на селекционера Чезаре Прандели да го остави извън окончателния си състав за Световното първенство.

Нападателят на Фиорентина направи всичко възможно, за да се възстанови преди началото на Мондиала и дори изигра 70 минути в контролата срещу Ирландия снощи.

Въпреки всичко Прандели реши вместо Роси да заложи на Лоренцо Инсиние от Наполи. „Според мен най-доброто за Роси, предвид настоящия момент, ще е да приеме решението на Прандели”, обясни агентът на играча Федерико Пасторело.

„Дали го очаквах? Никога не очаквам нищо. Първо всички казваха, че той ще успее, после, че няма, така че наистина не очаквах нищо. Само чаках Прандели да вземе своето решние. Не съм изненадан от него, макар че нямаше да бъда изненадан и ако беше взел Роси. Говоря си с Джузепе чрез събщения. Той определено не е щастлив. Той се потруди много през последните пет месеца, за да постигне целта си и това не се случи. Няма как да бъде доволен след всичко това”, завърши Пасторело.