Вратарят на Алжир Райс Мболи очаква тежък мач срещу Белгия  във вторник, с който двата отбора ще започнат участието си на  световното първенство. Стражът на ЦСКА, който е единственият представител на  българската "А" група на Мондиал 2014, се надява Алжир да не  допуска грешки, защото по думите му всяка една неточност може да бъде фатална.

"Ще бъде труден мач, трябва да бъдем добре подготвени  тактически. Първият мач ще се реши от малките детайли. На това  ниво всяка грешка може да бъде фатална. Знаем, че силата на  Белгия е в халфовата линия и в нападение. Ще дадем всичко от  себе си да спечелим този първи мач", каза вратарят на ЦСКА.

Вратарят е горд, че ще играе на второ поредно световно  първенство.

"Има много големи играчи, които не са имали привилегията да  играят на световно първенство, а аз ще играя на две. Горд съм да бъда в отбора на Алжир на този форум", каза още Мболи.

Стражът на ЦСКА се надява да излезе в титулярния състав  срещу Белгия, макар че не е започвал в стартовата единайсеторка  на Алжир от миналия октомври от мача срещу Буркина Фасо (2:3). "Не знам дали ще играя. Треньорът ще реши", каза още Мболи.