Младият защитник на френския национален отбор Рафаел Варан сподели своите впечатления преди заминаването на тима за Бразилия.

"Загубата на Рибери е тежка за нас, той е важен и на терена, и извън него," коментира бранителят на Реал Мадрид.

"Промените не би трябвало да окажат чак такова влияние. Всички се познаваме и сме единни. Аз лично се чувствам добре, не усещам никакво напрежение в коляното си," продължи Варан.

"Никога не съм се опитвал да наподобявам нечий стил игра, моят стил се базира изцяло на собствените ми качества," не без самочувствие отбеляза защитникът. "В момента се чувствам в отличен етап от кариерата си, и се надявам да продължа да вървя в правилна посока."

"Такова удоволствие е да играеш на Световно първенство. Просто искаме да радваме хората. Не искам да казвам кой ще е фаворит. Франция може да се представи много добре. Работим добре заедно и имаме много силни страни," каза още Варан.

"Бензема е във форма и е уверен в себе си. Със сигурност ще разчитаме на него, но естествено, и на отборните усилия. Няма как да разчитаме само на индивидуалните качества на Бензема, той играе в колективната система," завърши Рафаел Варан.