Пристигането на португалския национален отбор в Манаус предизвика истинска лудница сред местните фенки, най-вече заради присъствието на Кристиано Роналдо. За една от тях обаче срещата на живо с Роналдо бе по-специално, тъй като в последните 10 години тя е тотално отдадена на манията си по звездата на Реал Мадрид и е мечтала за този момент.

Става дума за 20-годишната Ясмим Сезар, който си е татуирала инициалите на Роналдо и любимия му номер CR7 на своето тяло. Сезар е 20-годишна студентка, която по време на Световното първенство през 2006-а е станала фенка на Роналдо и оттогава събира снимки и статии на своя идол, а стаята й е истински храм на португалеца.

„Всичко започна на Мондиал 2006, когато Португалия игра срещу Англия и спечели с дузпи, а той отбеляза гол и го посвети на своя баща, който тъкмо бе починал. Заради това се поинтересувах от неговата история, започна да ми става интересно“, споделя Сезар.

Сезар обаче има проблем, тъй като е фенка на Манчестър Юнайтед, а откакто Роналдо е играч на Реал Мадрид има дилема, защото не харесва „белия балет“.

През април тази година тя се е решила да си направи татуировка, посветена на голаджията. „Болеше малко, но всичката болка е поносима за него, обичам го.“

Сезар смята да кръсти бъдещите си деца Кристиано и Роналдо, а сега чака с нетърпение да види Роналдо в действие в неделя. „Не мога да повярвам. Това е мечта, която се сбъдва. Минаха 10 години, така че все още не мога да повярвам!“