До къде може да стигне човешката изобретателност?! Индийски сладкари направиха националите на Холандия и Германия – Робин ван Перси и Томас Мюлер, на сладкиши. Кулинарните специалисти, подвизаващи се в малко заведение за сладки изкушения, изработиха модели на двамата играчи, които се оказаха дотолкова сполучливи, че накараха всички посетители да останат с отворени уста.

Един от създателите на „сладките Ван Перси и Мюлер“ поясни, че в тяхната основа стои много мляко и допълни, че и двамата са напълно години за консумация.

Освен това, сладкарят поясни, че той и колегите му са се спрели на подобни торти най-вече поради факта, че в момента тече Световното първенство в Бразилия.

Изборът на Ван Перси и Мюлер също не е случаен. Кулинарят заяви, че те са не по-малко атрактивни играчи от Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Неймар и поради тази причина, целта е била тяхното още по-голямо популяризиране.

На свой ред, посетител на сладкарницата сподели, че възнамерява да поръча такава торта за рождения ден на сина си, удивен от майсторството на изработката.