Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е много активен по време на Световното първенство, като този път съсредоточи вниманието си върху Марио Балотели. Според португалеца нападателят на Италия е длъжен да осъзнае своя пълен потенциал и да се превърне в голямата звезда на форума в Бразилия.

Супер Марио, които работи със Специалния в Интер, вече записа гол на Мондиал 2014, след като вкара победно срещу Англия за 2:1 в мач от група D. Моуриньо обаче смята, че италианецът от ганайски произход може да бъде още по-полезен.

„Марио завинаги ще си остане Марио“, каза португалският наставник. „Той ще прави същите неща, които е правил като 20-годишен, дори когато стане на 30.“

„Същността на Марио няма да се промени, но смятам, че с годините и опита, който трупа с Италия, Интер, Манчестър Сити и Милан той ще достигне по-високо ниво.“

„Той притежава техническите качества и физическите дадености да бъде още по-добър, сега му остава само да го разбере. Винаги казвам на моите играчи, особено на младите, че Господ им е дал дарба, просто трябва да се възползват от нея“, завърши Моуриньо.