"Англия се нуждае от чудо", е основният мотив в пресата на Острова след втората загуба на англичаните на Мондиал 2014, която почти сигурно ги елиминира от турнира още в груповата фаза.

Англия се нуждае от задължителна победа срещу Коста Рика в последния си мач и трябва да разчита на помощта на отбора на Италия, който да спечели оставащите си два мача в групата, за да се класира за осминафиналите.

Таблоидът "Сън" публикува снимка на сина на Уейн Рууни - Кай, който плаче след загубата от Уругвай.

"Кай, не плачи. Ако Италия победи Коста Рика днес...След това Суарес и Ко загубят от Италия... И ако тате вкара няколко гола срещу Коста Рика... Ще се класираме, пише вестникът в ироничен тон.

"Експрес" и "Дейли Стар" са единодушни: "Англия се нуждае от чудо", докато "Гардиън" пише: Суарес прати Англия към изхода на световното".

"Таймс" и "Индипендънт" са сложили снимка на Суарес, който поздравява съотборника си в Ливърпул Стивън Джерард. По ирония на съдбата именно не добра намеса на Джерард позволи на Суарес да излезе на голова ситуация и да отбележи победния втори гол.

"Джерард изигра ужасяващо слаб мач", пише "Гардиън".

Сега Англия изцяло разчита на помощта на Италия. По този повод нападателят на италианците Марио Балотели написа закачливо съобщение в Туитър.

"Ако победим Коста Рика, искам целувка, може и по бузата, от кралицата на Обединеното кралство". /БТА