Бившата любовница на Уейн Рууни влиза в Биг Брадър, информират жълтите издания на Острова.

27-годишната Хелен, която бе замесена в скандал с нападателя на Манчестър Юнайтед преди време, най-вероятно ще използва телевизионния ефир, за да разкрие любопитни подробности около тъмното минало на играча.

Таблоидите в Англия гръмнаха преди четири години, че жената се забавлявала в леглото заедно с Уейн Рууни, като с тях "под завивките" била още и Джени Томпсън.

Скандалът разклати неимоверно брака на футболиста с Колийн Рууни тогава, но той успя да запази семейството си. Сега обаче в медиите се прокрадват нотки на съмнение, дали законната половинка на футболиста няма да се ужаси, след като чуе подробности около тройката на мъжа си.

Близки до семейството на Хелен разкриват, че тя умишлено влиза в Биг Брадър, за да излее още мръсни тайни за Уейн Рууни.

Брюнетката е собственик за салон за красота. През 2010 година тя се появи на кориците на таблоидите, след като стана ясно, че е участвала в тройка с Рууни и Джени.

Моментът, в който целият скандал отново може да влезе в медиите, е много неприятен, тъй като нападателят е част от националния тим на Англия, който се подготвя за световните футболни финали. Шампионатът на планетата в Бразилия стартира на 12 юни.