Белгия беше отстранена на Световното първенство по футбол от Аржентина, но шампионата се оказа от полза за привлекателна почитателка на белгийския национален отбор, съобщава "Дейли мейл".

17-годишната Аксел Деспигелаере си осигури договор за рекламно лице на Л`Ореал, след като беше заснета да подкрепя отбора в мача срещу Русия от група H. Аксел беше оцветила лицето си в червено-жълто-черно, а на главата си беше поставила шапка с рогца, когато беше уловена от фотографите на мача в Бразилия.

Снимките на щастливата Аксел веднага се превърнаха в хит и се появиха във вестниците от цял свят, благодарение на което тя има нова кариера в модата. След като се завърнала в родината си, младата дама създала страница във Фейсбук, която сега има над 200 000 харесвания.

Във вторник тя обяви решението си да приеме договор да стане лице на Л`Ореал Белгия и дори публикува видео, в което опитва продуктите за коса на марката.

Макар че Аксел излезе победител в тазгодишната Световна купа, нейният отбор нямаше такъв късмет. След като се измъкна от група H, Белгия победи САЩ, след което загуби от Аржентина. /БГНЕС