Стана ясен изворът на проблемите с контузии за звездата на Реал Мадрид и Португалия Кристиано Роналдо в последните седмици. Те са му причинени от най-големия ганайски вуду-магьосник. 

Нана Кваку Бонсам, който даже има диплома за магии, сам си призна, че от няколко месеца насам прави заклинания иберийският нападател да се контузи тежко и да не може да играе на Световното. 

Родината на вуду-жреца Гана и Португалия са в една група на Световното и той е решил да даде своя принос като отслаби значително съперника на финалите в Бразилия. 

"Още преди месеца го обещах. Тогава казах, че ще работя сериозно върху това, Кристиано Роналдо да се контузи и да пропусне Световното или поне да не играе срещу Гана. Затова взех нещата в свои ръце."

"Специално търсех четири кучета, чрез които повиках духа Кахвири Капам. Когато го направих, Роналдо се контузи. Затова никой лекар и никоя болница няма да може да го излекува сега. Неговата болка не е от физическо естество, тя е предизвикана от заклинание. Мое заклинание", заяви Бонсам. 

В Португалия са настръхнали, защото голямата им звезда в момента се бори с две травми. Той страда от мускулна контузия, както и от пателарен тендинит, разкриха днес от медицинския щаб на иберийците. До последно участието му на Мондиала ще е под въпрос.