Националният отбор на САЩ се опитва да твори история на Световното първенство в Бразилия и всеки от играчите на селекционера Юрген Клинсман допринася със своята невероятна история. Но едва ли някой може да бие тази на невъзпятия герой на тима Греъм Зуси. 

Той прави изключително Световно и вече се превръща в любимец на феновете на американците. А само преди пет години нещата са изглеждали коренно различно за него. 

Тогава той е живеел в къщата на родителите на своя съотборник Мат Беслър. Двамата се подвизават в Канзас Сити и се надяват да удължат контрактите си с тима, спестявайки междувременно и пари, защото заплатите им са много ниски. 

Но пет години по-късно нещата се променят за Греъм. Той продължава да играе за този отбор, но при много по-добри условия, а вече е ключова фигура и в състава на Клинсман. Той вече дори си спечели прозвището "Зевс" в родината. 

Зуси вкара два гола на Мондиала до момента и е с огромна роля за класирането за елиминациите. И затова самият той е в основата на футболната треска в САЩ в момента. 

"Греъм е във вътрешния ми кръг вече, спечели доверието ми. Направи го с увереност и е страхотно да гледам изявите и самочувствието му по терените", сподели германският наставник на американците. 

А благодарение на тези му силни изяви, може да си осигури трансфер в Англия, за какъвто се говори в момента. А това ще е добре и за заплащането му, защото въпреки че вече печели по-добре от началото на кариерата си, в САЩ парите не могат да се сравняват с Висшата лига.