Надеждата в лагера на Иран, че класирането на осминафиналите на Световното е възможно, все още не е умряла. Според голямата звезда на тима Ашкан Дежага, тимът му може да се справи с Босна и Херцеговина в последния си мач от груповата фаза. 

Победата за азиатците е задължителна, докато балканците нямат никакви шансове да продължат напред. Но евентуалното им класиране зависи и от победа на Аржентина над Нигерия. 

Момчетата на Карлош Кейрош все още не са отбелязали гол на Мондиала, но според Дежага имат шанс да го направят точно срещу босненците и да направят всичко, което зависи от тях, за класирането. 

"Дано направим още една стъпка напред в този така важен за нас мач. Със сигурност ще играем по-атакуващо и ще се стремим да победим съперника си. Трябва просто да надградим хубавите неща, които постигнахме досега."

"Ние нямаме играчи като Меси, Ди Мария и други такива звезди, затова трябва да спазваме тактическата дисциплина. Ако го направим, сигурен съм, че ще спечелим и ще се класираме", сподели Дежага.