Фен на френския Аячо стигна до отчаян ход, за да запази голямата звезда на отбора Гийермо Очоа. Стражът на Мексико прави невероятно Световно първенство, но от 30 юни става свободен агент, след като няма да поднови договора си с корсиканците. 

Привърженикът е сложил в сайт за онлайн-продажби семейството си и къщата си, която е на брега на морето. За цялото "имущество" той иска 10 млн. евро. 

Обещанието му е, че ще вложи парите за заплата на Очоа, за да го задържи и да не ходи в друг клуб за огромна заплата. А това е все по-вероятно, тъй като интерес към него има от Монако и Атлетико Мадрид. 

Кариерата на играча беше застрашена през 2011 г., когато даде положителна допинг-проба за наличието на кленбутерол. Впоследствие се оказа, че е нямал вина, но кариерата му тръгна надолу. 

Точно тогава беше пред трансфер в ПСЖ, но в крайна сметка се оказа в Аячо. Сега обаче всичко се подрежда перфектно за него и изглежда ще напусне малкия корсикански клуб, за да продължи на по-високо ниво, въпреки отчаяните опити на феновете да го задържат.