Един от основните играчи на националния отбор на Белгия Маруан Фелаини очаква тежки моменти в четвъртфиналния сблъсък с Аржентина. Мнозина специалисти предричат тежки моменти заради Лео Меси, но според играча на Манчестър Юнайтед, целият тим на южноамериканците е опасен. 

"Всички говорят за Меси, който без съмнение е велик играч и го доказа във всичките си мачове досега. Ние разбира се ще се подготвим за опасността от него, но не е само той в Аржентина. Целият им тим е опасен."

"Те имат страхотни играчи, които са печелили титли на първенствата, в които играят, Шампионската лига, каквото се сетите. Но няма как да не се изправиш срещу толкова силен съперник на Световното първенство, особено на тази фаза", сподели Фелаини. 

Белгиецът смята, че дори и сега да не стигне до титлата, този отбор на "червените дяволи" има страхотни заложби за бъдещи успехи. В момента тимът е пълен с млади и страхотни играчи. 

"Преди турнира никой не обръщаше внимание на Дивок Ориги. Той обаче стана най-младият голмайстор тук. Имаме още много момчета, които са още в тийнедйжърска възраст и не са тук, но вее блестят с клубните си отбори. Този отбор го чака голямо бъдеще", сподели Фелаини.