Звездата на камерунския национален тим Самуел Ето'о все още  не е възстановен от травмата на коляното и няма да започне като  титуляр в последния мач на африканците на Мондиал 2014 срещу  Бразилия в понеделник вечерта.

"Положението на Самуел е същото, каквото беше и преди  предишните ни две срещи. Той работи индивидуално и не тренира с  отбора", коментира селекционерът Фолкер Финке.

"Не вярвам в чудеса. Той ще остане на резервната скамейка.  Може би ще влезе за няколко минути към края", допълни  германският спец.

Финке не смята, че 33-годишният Ето'о ще прекрати кариерата  си в националния отбор след световните финали.

"Не мисля, че срещу Бразилия той ще изиграе последния си  мач. Самуел има още поне 3-4 години пред себе си на високо ниво, стига проблемите с коляното да не му попречат", каза  германецът.  

Камерун допусна две поражения без отбелязан гол в група "А"  и няма шансове да продължи напред. Въпреки това, Финке се надява на добро представяне срещу  Бразилия.

"За съжаление загубихме шансове да продължим напред. При  всички случаи ще се опитаме да постигнем добър резултат, за да  си тръгнем от това световно първенство с високо вдигнати глави", заяви германецът.

"Въпреки лошите ни резултати дотук в турнира, смятам, че  имаме добър отбор, който може да затрудни всеки. Надявам се да  избегнем грешките, които допуснахме, особено в срещата с  Хърватия (б.а. 0:4)", допълни той.