Чилийската порнозвезда Марлен Дол продължава да "вдига мизата" за победи на националния отбор. Сега тя обеща двудневен сексмаратон на сънародниците си, ако момчетата на Хорхе Сампаоли елиминират Бразилия на осминафиналите на Световното. 

Актрисата от филми за възрастни започна да обещава плътски забавления за привържениците в навечерието на Мондиала. Тя започна с обещание за 12-часов маратон при победа над Австралия. 

Чилийците победиха и тя удържа на думата си. После обеща 16-часов "сеанс" с всички желаещи, ако бъде победена Испания. И това се случи, а Дол показа, че държи на думата си и изпълни и това свое обещание. 

За победа над Холандия тя "вдигна мизата" на 18 часа. Но спазването на това обещание се обезсмисли след загубата с 0:2 снощи. Но за мотивация сега тя обещава 48 часа нонстоп секс с всички желаещи, ако бъде елиминирана Бразилия. 

Тези нейни обещания се правят в Туитър. Интересното е, че преди Мондиала тя имаше там по-малко от 5000 последователи. Сега бройката им надхвърля 100 хил. и всеки ден се увеличават неимоверно.