Джей Зи и Бионсе ще посетят Световното първенство по футбол в Бразилия, но преди това са решили да се посъветват относно мачовете с техния приятел Дейвид Бекъм, тъй като и двамата не разбират от футбол.

Звездите ще се отправят към Рио де Жанейро още в началото на юни и очакват градът вече да е настроен за състезание, купони и добро настроение. Бекъм е посъветвал влюбената двойка да използва възможността и да се образова малко повече на тема футбол, а след това на приятелска вечеря да обсъждат играта.

"Джей Зи и Бионсе не се интересуват много от този спорт, но за сметка на това с нетърпение очакват парти атмосферата в Рио. Разбира се, преди да отпътуват, звездите ще се срещнат с Бекъм, който да ги посъветва на кои футболни срещи най-много си заслужава да отидат. За някои от големите мачове футболната легенда Дейвид е обещал на приятелите си специални билети", издаде източник на в. "Дейли Мейл".

По време на пътуването музикалните звезди ще бъдат придружени и от малката си дъщеря Блу Айви. Джей Зи на няколко пъти спомена в свои интервюта, че семейството му има нужда да прекара дълъго време заедно и да се наслади на любовта си./БГНЕС