Вратарят на Босна и Херцеговина Асмир Бегович определи първия мач на тима си на световни финали срещу Аржентина като „огромно предизвикателство“. Срещата между двата тима ще бъде историческа за Босна, тъй като тимът се класира за първи път на световно първенство.

„Подкрепата, която получаваме от нашите сънародници в Босна е наистина фантастична. Получаваме множество съобщения, имейли, снимки и други неща. Мисля, че това е страхотно. Трябва да се насладим на всичко, което се случва тук, тъй като не всеки ден се играе световно първенство. Като си представя момента, в който ще слушаме химна и ме побиват тръпки“, сподели стражът на Стоук Сити.

„Цял живот работиш и винаги се надяваш да дойде момента, в който ще представяш страната си и ще играеш за националния отбор. Ще бъде много специален момент за мен и за цялата ни страна. Предизвикателството е огромно. Ние обаче очакваме мача с нетърпение. Това е сбъдната мечта за всички нас. Не са много по-големите неща да играеш в Рио де Жанейро, на „Маракана“ и срещу противник като Аржентина. Нямаме какво да губим“, коментира Асмир Бегович.