Ексцентричният нападател на Италия Марио Балотели заяви, че няма какво да доказва на никой преди четвърфиналния сблъсък срещу Англия тази вечер. 21-годишният футболист взе участие в пресконференцията на Италия преди двубоя.

Балотели взе отношение и относно коментара на съотборника му в Манчестър Сити Джеймс Милнър, който заяви, че има двама Марио Балотели – един, който печели мачове и друг, който може да си изкара червен картон във всяка една минута. Балотели заяви: „Той е истински щастливец, че познава двама от мен.“

„Марио, човекът, не трябва да доказва нищо на англичани, италианци или каквито искате други. Голът, който отбелязах срещу Ейре беше важен, но най-важното е, че го исках. В предишните мачове не успях да го постигна“, каза още 21-годишният футболист.

„Дали ще се забавлявам, ако вкарам на Англия? Нека първо вкарам и ще видим. Надявам се, че ще стане един добър мач. Ще бъде забавно да играя срещу съотборниците си от Сити. Те ме познават, както и аз тях. Това, което очаквам е победа. Аз винаги искам да печеля“, сподели Балотели.