Младата футболна надежда Тами Ейбрахам отбеляза първия си гол за Англия в срещата с Черна гора от европейските квалификации, която им запази място в турнира идното лято.

Футболистът на Челси прави изключителен сезон на клубно ниво с 11 отбелязани попадения в 18 двубоя. 

Запитан за това какви са следващите му планове, младокът показа завидно самочувствие и заяви, че очаква спечелване на Евро 2020 и топ 4 за Челси. 

"Небето е лимит. Надявам се да спечелим Евро, да бъдем в топ 4 или дори топ 2 във Висшата лига. Надявам се, не искам да се обременявам."

"Сега трябва да доразвия добрата си игра. Не искам да е просто за един сезон, а за дълги години. Винаги съм вярвал, че ще отбелязвам много голове, но все още има много неща, които трябва да подобрявам", заяви Ейбрахам.

"Ще има много пречки, но трябва да останеш фокусиран. Да игнорираш останалото и да го използваш за повдигане на самочувствието. Просто трябва да даваш всичко от себе си във всяка игра, да игнорираш останалото и да се фокусираш. Това е всичко, от което се нуждаеш, за да бъдеш играч на топ ниво. Да вярваш винаги, дори в трудните моменти", каза още младокът. 

Съотборникът му Хари Кейн отбеляза хеттрик в двубоя срещу Черна гора, а Ейбрахам заяви, че винаги е мечтал да играе рамо до рамо с подобен тип играч. 

"Винаги е било мечта за мен да сме заедно на терена. Всеки ден се уча от него, винаги е хубаво да имаш такъв играч до себе си. Той допринася много за играта ми. Можете да видите професионализма му във всичко, което прави, дори по време на тренировките. Той иска да бъде най-добрият, а да имаш такъв играч близо до теб е мечта."