Националите на Украйна взеха задължителни три точки срещу аутсайдера в своята евроквалификационна група Люксембург. Двубоят във Великото Херцогство завърши с класически успех 3:0 за гостите. 

В герой за украинците се превърна Андрий Ярмоленко, който наниза и трите попадения в мрежата на домакините. За Люксембург в този мач като резерва в 63-та минута се появи играчът на ЦСКА Орелиен Жоаким, който почти два месеца не беше играл заради травма. Той обаче не помогна с нищо, за да направи поражението по-почетно. 

Мачът започна с натиск на украинците и те го оползотвориха в 33-та минута. Тогава Ярмоленко се възползва след недобро изчистване на защитата на Люксембург след корнер и с удар с левия крак откри резултата. 

При този резултат дойде и почивката. Въпреки преднината, гостите не се отказаха от търсене на попадения и след подновяването на играта и усилията им дадоха резултат с нови два гола между 53-та и 56-та минути, чийто автор отново беше Ярмоленко. 

Първо топката попадна у него в наказателното поле и той с хубав фалцов удар преодоля вратаря Жонатан Жубер за 2:0. Само три минути след това интригата в двубоя окончателно беше убита. 

Тогава той изстреля хубав удар извън границите на наказателното поле и топката неспасяемо се оплете в мрежата на домакините, оформяйки по този начин крайното 3:0 в полза на гостите. 

Малко след този гол, в 63-та минута, на терена се появи и нападателят на ЦСКА Орелиен Жоаким, но той не се запомни с нищо на терена. Така украинците си тръгнаха със заслужени три точки от този мач и вече имат 9 в актива си, с колкото е и лидерът Словакия. Люксембург е на дъното с една точка от четири мача.