В деня, в който Европа се тресе след резултатите от референдума във Великобритания, футболните страсти около шампионата на Стария континент са се поуталожили. Но не и в нашата игра UEFA EURO 2016 Гол на деня, в която гласуването кипи с пълна сила.

В почивния ден на футболистите, ние избрахме три предложения от груповата фаза, които определено заслужават вашето внимание, но просто нямаше къде да се вместят в битката на шедьоврите до момента.

Става въпрос за головете на Антоан Гризман за Франция срещу Албания във втория кръг, Куба Блашчиковски от Полша за победата над Украйна и на Арнор Ингви Траустасон, с който Исландия пренаписа футболната си история.

Засега Куба води в класирането пред останалите опоненти и се е устремил към първото място. Дали искате да го спрете, или пък да го подкрепите? Волята е ваша, за целта само трябва да гласувате в играта ни UEFA EURO 2016 Гол на деня.

И като го сторите, нашите страхотни награди ви чакат. Още тази вечер ще станат ясни имената на трима щастливци, които ще бъдат зарадвани с по 6 кена бира „Ариана“. И това не е всичко. В края на първенството ви чакат по 1000 ледени бири, които ще бъдат отново връчени на по трима късметлии, които са гласували в анкетите ни.

Така че не спирайте и гласувайте. Защото ледените бири са най-добрият цяр за жегата, а ние сме ги приготвили за вас.