Селекционерът на Уелс Крис Коулмън си направи страхотна шега с един от противниците на тима му в груповата фаза на турнира - Англия. В типично британски стил, той се избъзика с помощник-треньора на "трите лъва" Рей Люингтън. 

Във вторник асистентът на Рой Ходжсън без да иска показа част от стартовия състав на англичаните за дебютния им мач с Русия от Евро 2016. Той държеше обърнат към фотографите листа, на който беше нахвърлен стартовият състав за този двубой и се видяха някои от имената. 

И това не убегна на Коулмън, който си направи страхотна шега с колегата си. На последната тренировка на Уелс и той уж "случайно" обърна тимовия си лист за мача със Словакия на откриването на Европейското. И фоторепортерите се нахвърлиха да снимат стартовите 11 на "драконите". 

Но бяха изненадани от чувството за хумор на Коулмън. В състава му фигурираха играчи като Пеле, Диего Марадона, Кафу, Зико и всякакви подобни легенди на футбола, които обаче нямат нищо общо с Уелс. 

Ето и с каква стартова единадесеторка явно му се иска на селекционера да разполага за мача на старта на Евро 2016:

Вратар - неясен; Защитници: Франц Бекенбауер, Боби Муур, Кафу, Роберто Карлос; Халфове: Сократес, Зико, Боби Чарлтън, Джордж Бест; Нападатели: Диего Марадона и Пеле. 

Крис Коулмън

източник: Gulliver/Getty Images