Новата звезда на Франция Димитри Пайе беше детрониран в коронната си дисциплина. Става въпрос за прекрасните попадения, на които звездата на Уест Хем е истински майстор. 

Читателите на Gong.bg обаче решихте, че е време за смяна на трона. Затова отредихте второ място за него в класацията ни UEFA EURO 2016 Гол на деня и вече има нов лидер - Марек Хамшик. 

Словакът реализира истински шедьовър в мача на родината си срещу Русия и неговата класа се оказа достатъчна, за да бъде детрониран не кой да е, а самия Димитри Пайе. За Хамшик гласуваха близо 80%. Да припомним, че в първия мач от първенството той реализира гол, за който гласуваха 96% от читателите ни, което все още е рекорд в тази анкета. 

Трети остана швейцарецът Адмир Мехмеди, за когото обаче вота си дадоха само 2.91%. Но колкото и хубав гол да отбеляза той, просто нямаше как да се пребори с изпълненията на Хамшик и Пайе. 

Ако вашият фаворит не е триумфирал в тази класация, можете да поправите това само след часове, когато ще стартира новата ни игра. Гласувайте в нея непрестанно и печелете наградите ни. Всеки ден ще раздаваме по 6 кена бира на трима участници, които са предоставени любезно от партньорите ни "Ариана". 

И това не е всичко. В края на първенството трима щастливци ще имат възможността да охладят страстите на лятото с феноменалните 1000 бири. Те също ще бъдат предоставени от "Ариана", така че не спирайте да гласувате.