Феновете в Северна Ирландия могат да празнуват. Голямата звезда на националния отбор на островитяните Кайл Лафърти няма да има проблем да участва на Европейското, каквито опасения имаше за него. 

Нападателят се хвана за слабините на една от последните тренировки на отбора и имаше съмнения, че няма да може да се възстанови до началото на шампионата. Той трябваше да мине прегледи след песимистични първоначални прогнози за състоянието му. 

Но самият той днес разкри, че вече се чувства добре и ще може да участва в първия мач на отбора от шампионата с Полша. Този мач е в неделя от 19:00 часа и ще можете да го гледате на Gong.bg без никакви затруднения и в HD-качество. Той ще бъде в ефира още и на Diema и Diema Sport, ще можете да го слушате и по Дарик

"Излязоха резултатите от скенера. Само ще ви кажа, че излизам да тренирам и ще играя в неделя", сподели доволният Лафърти преди днешното занимание в базата на Северна Ирландия. Той е големият реализатор на отбора, като по време на квалификациите наниза 7 гола.