Хърватският национал Никола Калинич отбеляза един от най-красивите голове на Европейското първенство и това веднага му донесе международно признание. Той реализира първото попадение за тима си в мача с Испания и впоследствие читателите на Gong.bg го избрахте за номер едно в нашата игра UEFA EURO 2016 Гол на деня

А хърватинът беше просто великолепен с изпълнението си. Той се разписа с петичка и не остави никакви шансове на фамозен вратар като Давид де Хеа. И това изпълнение логично му донесе първото място в анкетата ни. 

За него гласуваха близо 70% от читателите ни. На второ място остана сънародникът му Иван Перишич с над една четвърт от гласовете. Той вкара второто попадение за успеха на хърватите, а с най-малък вот на дъното остана турчинът Озан Туфан. 

Трима от гласувалите в днешното издание на играта ни UEFA EURO 2016 Гол на деня ще разхладят горещите футболни страсти със студена бира "Ариана". Те ще получат по шест кена от пивото. Скоро ще обявим имената им, така че следете сайта ни, а после и пощите си за имейл от нас. 

А изненадите ни не спират дотук. Трима щастливци ще получат по 1000 бири "Ариана" след края на първенството, като за целта трябва само да са гласували в игрите ни в течение на Европейското. Така че гласувайте и следете Gong.bg за наградите си!