Сериалът "Game of Thrones" в момента е хитът сред зрителите, но успоредно с него върви една страхотна "Game of goals". Тя е по време на Европейското и за разлика от сериала, в нея драконите са добри и благодарение на тях, печелите бира. 

Днес приключи битката между три уелски "дракона" - Гарет Бейл, Нийл Тейлър и Аарън Рамзи. Докато те се бореха помежду си за най-красив гол на изминалия ден на шампионата, за вас остана единствено удоволствието от развръзката - 6 кена ледена бира "Ариана". 

Трима от вас, които са гласували за някое от попаденията сред нашите предложения, ще получат тази страхотна награда и ще утолят страстите от Европейското. Следете Gong.bg, за да научите имената на щастливците, които ще получат по 6 бири "Ариана". 

Иначе вие решихте, че най-красивото попадение за изминалия ден на Европейското е това на Аарън Рамзи. За него гласуваха 69.93% от читателите ни. Звездата на Арсенал изпревари редовния "заподозрян" Гарет Бейл, който за трети път попада в нашата анкета, но не можа да се пребори за приза, защото получи само около една четвърт от гласовете - 24.94%. 

Последен остана Нийл Тейлър, който определено не беше фаворит на читателите ни и остана с 5.13%. Играта ни UEFA EURO 2016 Гол на деня обаче не спира и ще можете да гласувате в нея дори и в почивните дни на Европейското. Очаквайте скоро и новата ни анкета, в която ви чакат отново страхотните ни награди.