По време на Европейското първенство от Gong.bg продължаваме да радваме нашите верни читатели със страхотни награди. Сега те трябваше да покажат знания в историята на Европейските първенства, за да се доберат до призовете. 

И го сториха, затова ще зарадваме победителите в нашия Куиз. А останалите да не униват. Второто му издание за Европейското започна и те ще могат да се преборят с конкурентите си за наградите ни. 

Всъщност, точно нашият Куиз е идеалната възможност да покажете, че познанията ви във футболната история са огромни и да ги премерите със също толкова надъхани и умни играчи от цялата страна. 

Продължавайте да се забавлявате с игрите на Gong.bg и печелете най-страхотните награди на лятото. Когато си почивате от въпросите или пък сте в очакване на мачовете от поредния ден, можете да гласувате в другите ни игри. 

В UEFA EURO 2016 Гол на деня ви очакват ледени бири "Ариана", а с вота ви за Играч на мача ви чакат също страхотни призове, така че не изпускайте възможността да се забавлявате и да печелите. Гласувайте и играйте на Gong.bg ежедневно!