Читателите на Gong.bg заслужавате само най-доброто и затова нашата медия реши да увеличи още броя на наградите за вас. Сега ще печелите още страхотни призове, ако участвате в поредната ни игра - Куиз с въпроси за Европейските първенства

Вие вече сте запознати с нея, тъй като вече участвахте в другите ѝ издания, свързани с футбола. Сега обаче сме се специализирали тясно около шампионатите на Стария континент и въпросите ни са насочени към всеки, който смята, че е достатъчно запознат с тях. 

Ако наистина сте специалисти в тази област, то нашата игра е за вас. Предизвиквайте приятели, играйте, забавлявайте се, доказвайте кой разбира повече и не на последно място, разбира се, печелете страхотни награди!

Имате една седмица да докажете, че историята на Европейските първенства е фасулска работа за вас! И да го правите, докато се забавлявате в очакване на поредния голям сблъсък, който да изгледате директно и свободно в Gong.bg. 

А докато упражнявате познанията си в нашия куиз, не забравяйте, че ви чакат още награди в играта ни "Гол на деня". Изненади има и ако гласувате в анкетите ни за "Играч на мача", така че от вас се иска единствено да се забавлявате с Gong.bg и да печелите награди.